Witold Kepinski - 28 juli 2016

Alles bij AXEZ draait om databeschikbaarheid

Bij AXEZ draait alles om databeschikbaarheid. Met vooral 3PAR Flash systemen beantwoordt de HP-specialist uit Rijswijk de toenemende vraag naar digitalisering. “Wij kijken wat HPE doet en maken daar een 'plus' van”, voegen daar onze kennis en kunde aan toe, vertelt directeur Rene van Dop. Van de reorganisatie bij HP merkte hij niet veel. “We doen al sinds 2009 precies het HP-deel dat sinds de splitsing bij HPE zit.”

AXEZ is een compacte organisatie en heeft geen verplichtingen jegens aandeelhouders of andere (externe) partijen. En dat is maar goed ook, vindt Van Dop. “Juist in deze tijd van digitalisering is het belangrijk dat een ICT-dienstverlener snel schakelt. De eisen van ICT-eindgebruikers aan hun applicaties en de beschikbaarheid van hun infrastructuur zijn torenhoog. Nieuwe applicaties moeten snel en heel flexibel beschikbaar worden gesteld. Als compact bedrijf kunnen wij snel acteren en ons heel vlot aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Een nadeel van klein zijn is hooguit dat je zelf voldoende cashflow moet hebben om te kunnen investeren. Maar we hebben altijd goed verdiend, dus dat is geen probleem. Het geeft enorm veel rust om geen bank of investeerders nodig te hebben.”

AXEZ is Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner en levert complete oplossingen op basis van HPE-infrastructuur aan bedrijven. Veel bedrijven zijn juist nu aan het digitaliseren, maar AXEZ heeft al sinds 2009 de woorden 'Data Availability' in het logo. “Alles wat wij doen voor onze eindklanten draait om het principe van databeschikbaarheid”, zegt Van Dop. “Het kwalificeren, backuppen en beschikbaar stellen van data, daar gaat het ons om. Het gaat niet alleen om het verzamelen en opslaan van data, maar juist om het beschikbaar stellen en houden van data. We willen daar heel constant in zijn; organisaties hebben continuïteit nodig. Onze oplossingen zijn heel compleet; we zijn gespecialiseerd in data-opslag, maar ook in de beveiliging van data.”

Klanten hebben bij AXEZ slechts één beheer- en/of support contract voor de gehele omgeving.  Daarin worden dus ook andere niet-HPE systemen opgenomen, zoals Citrix, Microsoft, VMware en Cisco. “Wij bieden één complete omgeving heel flexibel aan, inclusief beheer, onderhoud en 7x24 monitoring. Wij nemen het volledige proces uit handen, vanaf het moment dat de klant bij ons aanklopt voor een nieuwe infrastructuur totdat die letterlijk de vuilnisbak in gaat. Onze ondersteuning is volledig gericht op continuïteit voor de klant.”

Klik hier voor het volledige artikel!

 

 

 

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!