Wouter Hoeffnagel - 10 mei 2017

Randstad Groep besteedt beveiliging public cloud-infrastructuur uit

Trend Micro, leverancier van cybersecurity-oplossingen, maakt bekend dat HR-dienstverlener De Randstad Groep Trend Micro kiest om alle diensten op zijn nieuwe ICT-infrastructuur te voorzien van bescherming. Daarvoor wordt de Trend Micro Deep Security SaaS-oplossing ingezet. Randstad sluit een contract met een looptijd van vijf jaar met Trend Micro.

Randstad werkt momenteel aan de consolidatie en centralisatie van zijn ICT-infrastructuur over 30 ICT-afdelingen die diensten leveren aan 40 bedrijfsonderdelen van het concern in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en de regio Asia-Pacific. Deze infrastructurele transformatie zal de bedrijfsefficiëntie vergroten, risico’s terugdringen en de ICT-dienstverlening verbeteren op een manier die aansluit op de digitale visie van Randstad. Dit moet leiden tot een betere dienstverlening.

Host- en consumption-gebaseerde oplossing

Trend Micro Deep Security omvat een complete set van beveiligingsmechanismen die volledig host- en consumption-based zijn. De SaaS-oplossing biedt geautomatiseerde beveiliging op basis van beleidsregels. Dit is mogelijk dankzij de integratie van controlemechanismen in het ontwerp van Trend Micro Deep Security. Randstad betaalt daarbij alleen voor het werkelijke gebruik volgens het principe van ‘pay as you go’.

Deep Security is geoptimaliseerd voor integratie met een groot aantal Microsoft- en Linux-serverplatforms en biedt bescherming tegen zowel bekende als onbekende cyberbedreigingen. De oplossing biedt ondersteuning voor DevOps-processen en container-technologie die integreert met Splunk en ServiceNow, platforms die Randstad eveneens zal implementeren.

Disruptieve invloed van digitale technologie

Bernardo Payet, General Manager Randstad Global IT Solutions: “De disruptieve invloed van digitale technologie stelt ons in staat nieuwe kansen te benutten in onze diverse markten. We hebben besloten de verantwoordelijkheid voor onze wereldwijde IT-infrastructuur centraal onder te brengen bij ons nieuwe Global IT Shared Service Center (SSC). Het IT SCC was op zoek naar partners die konden ondersteunen bij de transformatie van het huidige technologielandschap naar een volledige cloud-enabled future mode of operations Trend Micro biedt ons een even effectief als schaalbaar platform waarmee we tegemoet kunnen komen aan de beveiligingseisen van Randstad.”

“Trend Micro stelt bedrijven in staat cloud-technologieën op een veilige wijze te omarmen”, zegt Steven Heyde (foto), Regional Director Trend Micro Benelux. “Dit resulteert in een flexibele en efficiënte infrastructuur die het mogelijk maakt met vertrouwen gebruik te maken van applicaties en data in de cloud. We zijn er trots op de Randstad Groep van ondersteuning te voorzien tijdens zijn migratie naar de AWS Cloud.”

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SLTN Vierkant
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!