Redactie - 20 september 2017

Juniper Networks Customer Summit stelt netwerkautomatisering centraal

Juniper Networks Customer Summit stelt netwerkautomatisering centraal image

Juniper Networks, aanbieder van geautomatiseerde, schaalbare netwerken, organiseert op 5 oktober 2017 in Eindhoven zijn jaarlijkse Customer Summit. Dit evenement voor CIO’s en IT-managers die zich bezighouden met digitale transformatie staat dit jaar in het teken van het motto ‘Self-Driving Network: Automation to Autonomy’. Tijdens de Customer Summit zal Juniper diverse inzichten en onderzoeksresultaten delen, innovatieve oplossingen presenteren en licht werpen op de toekomst van autonome netwerken. 

Netwerk- en beveiligingsprofessionals van ICT-organisaties moeten het vaak met beperkte middelen zien te doen. Ze besteden daarom het leeuwendeel van hun tijd aan het in stand houden van de status quo. Dit maakt het moeilijk om oog te blijven houden voor nieuwe technologieën en processen die digitale transformatie mogelijk maken. De Customer Summit van Juniper Networks biedt hen inzicht in manieren om het aantal routinetaken terug te dringen, de risico’s te minimaliseren, de beveiliging te versterken en ruimte te bieden voor de toekomstige netwerkbehoeften door middel van automatisering.

Tijdens het evenement zullen er daarnaast nieuwe inzichten uit kersvers marktonderzoek worden onthuld door IDC, aanbieder van marktinformatie die onderzoek doet naar de strategieën, implementaties en plannen op het gebied van netwerkautomatisering van bedrijven en serviceproviders in Nederland. De onderzoeksresultaten beslaan daarnaast Frankrijk, Duitsland, Italië, het Koninkrijk Saoedi-Arabië en het Verenigd Koninkrijk.

Tijden de Self-Driving Network Summit komen de volgende onderwerpen aan bod:

Het creëren van een flexibele en geautomatiseerde infrastructuur voor de inrichting en het beheer van een datacenter dat in staat is om zich snel aan te passen aan veranderende bedrijfsomstandigheden.

De ontwikkeling van een Software Defined Secure Network voor het beveiligen en beschermen van de onderneming.

Het automatiseren van underlay- en overlay-netwerken met behulp van tools, tips en technieken die zijn gebaseerd op implementaties in de praktijk om de kans op fouten te verkleinen en de tijd die nodig is voor de configuratie en het beheer terug te dringen.

Gastsprekers en experts van Juniper zullen ingaan op de impact van een Self-Driving Network en de laatste technologische ontwikkelingen.

Aanmelding

De Juniper Networks Self-Driving Network: Automation to Autonomy Summit vindt op 5 oktober 2017 van 10:30 tot 16:30 plaats in het Philips (PSV) Stadium in Eindhoven. Een aanvullend programma voorziet in een speciale sessie voor eindgebruikers waarin trends en toepassingsscenario’s op het gebied van netwerkautomatisering aan bod komen. Een volledig programmaoverzicht is hier te vinden. Aanmelding voor deelname is hier mogelijk.

Sprekers 

Tijdens de Customer Summit treden de volgende sprekers op:

Chris Barnard – vice president European Telecommunications and Networking bij IDC

Tom Ruban – vice president System Engineering EMEA bij Juniper Networks

Laurence Pitt – directeur Security Strategy bij Juniper Networks

Sander Groot – sales director Benelux bij Juniper Networks 

 

Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023 NTT BW start 31-5 TM 14-6
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!