Witold Kepinski - 13 juni 2018

Workday neemt Adaptive Insights over

Workday, speler in zakelijke cloud-applicaties voor financiën en human resources, en Adaptive Insights, een cloud op basis van een platform voor de modernisering van de bedrijfsplanning, hebben een definitieve overeenkomst getekend waaronder Workday alle uitstaande aandelen van Adaptive Insights voor ongeveer 1,55 miljard dollar zal verwerven, inclusief de veronderstelling van ongeveer 150 miljoen dollar aan niet-uitgegeven aandelen die zijn uitgegeven aan medewerkers van Adaptive Insights.

"Adaptive Insights is een aanbieder van een Business Planning Cloud-platform, en samen met Workday helpen we klanten hun financiële transformatie in de cloud te versnellen", zegt Aneel Bhusri, medeoprichter en CEO van Workday. "Ik ben verheugd het Adaptive Insights-team te verwelkomen bij Workday en kijk ernaar uit om samen te komen om producten te leveren die financiële instellingen uitrusten om nog snellere, betere zakelijke beslissingen te nemen om zich aan te passen aan veranderingen en groei te stimuleren. "

"De krachten bundelen met Workday versnelt onze visie om holistische bedrijfsplanning en digitale transformatie voor onze klanten te stimuleren", aldus Tom Bogan, CEO, Adaptive Insights. "Het belangrijkste is dat zowel Adaptive Insights als Workday een werknemer-eerste en klantgerichte benadering hebben bij het ontwikkelen van bedrijfssoftware die de kracht van de gecombineerde bedrijven alleen maar zal vergroten."

Adaptive Insights zal verder worden geleid door CEO Tom Bogan, rapporterend aan Aneel Bhusri. Onder hun leiding zal Workday haar producten voor financiële planning verder versterken met Adaptive Insights Business Planning Cloud, terwijl ze de huidige routekaart en strategie voor haar producten voor personeelsplanning voortzet.

Allen & Company LLC is exclusief financieel adviseur van Workday bij deze overname en Fenwick & West LLP is juridisch adviseur. Morgan Stanley & Co. LLC treedt op als financieel adviseur voor Adaptive Insights en Cooley LLP dient als juridisch adviseur.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!