Redactie - 29 juni 2018

Holland Strikes Back 2018: de eerste sprekers zijn bekend

Holland Strikes Back 2018: de eerste sprekers zijn bekend image

Op 27 september 2018 vindt de vijfde editie van Holland Strikes Back (HSB18) plaats. HSB is hét Nederlandse kennisevent over cybersecurity van Stichting DINL. Deze lustrumeditie vindt plaats op dezelfde locatie als de voorgaande twee jaar, maar heeft een nieuwe huisstijl en dagvoorzitter. De eerste sprekers van HSB18 zijn nu bekend.

John Sinteur is mede-oprichter van nonprofit cybersecurity bedrijf Radically Open Security en ziet security als onderdeel van een groter geheel. Hij begon halverwege de jaren negentig een aantal van de eerste online winkels én de eerste online supermarkt in Nederland. John werkte daarna onder meer voor KPN en zag het internet tot volle wasdom komen, inclusief de veiligheidsproblemen die daar bij horen. Met Radically Open Security zet hij zich dan ook in voor een schoner en veiliger internet.

Arjen Kamphuis werkte als IT-architect voor IBM aan global networks en computersystemen voor wetenschappelijk onderzoek en adviseerde diverse Europese nationale overheden over IT-strategie, opensource en open standaarden. Sinds 2006 werkt hij aan de informatiebeveiliging van bedrijven, nationale overheden en NGO's. Arjens werk bestrijkt het hele spectrum van reguliere privacy-compliance en security-awareness tot het tegengaan van geavanceerde spionage tegen bedrijven, journalisten en overheden. Zijn kennis haalt hij bij, en deelt hij met technische experts waaronder (ex)medewerkers van inlichtingendiensten en de professionals die dagelijks aan de frontlinies van digitale misdaadbestrijding en beveiliging van kritieke infrastructuren staan.

Reserveer gratis ticket op deze link.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!