Witold Kepinski - 05 november 2018

Gartner Symposium ITxpo 2018 belicht door Dutch IT-channel en Executive People

Gartner Symposium ITxpo 2018 belicht door Dutch IT-channel en Executive People image

Het Gartner Symposium ITxpo 2018 in Barcelona, waar duizenden top IT-beslissers komen, wordt dit jaar weer live verslagen door de redactie van Dutch IT-channel en Executive People. Komende tijd zal de redactie video's en artikelen posten op de website executive-people.nl en dutchitchannel.nl. Tevens zal content worden geplaatst op de krachtige social media kanalen van de IT business media platformen en betrokken teamleden.

Het Gartner Symposium / ITxpo 2018 geeft inzicht in nieuwe manieren van denken en biedt IT-beslissers vertrouwde inzichten en richtlijnen die ze nodig hebben om hun organisatie met vertrouwen te leiden. Ruim 6000 IT-beslissers zijn aanwezig op het Gartner Symposium / ITxpo 2018, Europa's belangrijkste bijeenkomst van CIO's en senior IT-managers.

Cultuur verandering

Tijdens het Gartner Symposium worden tal van topics belicht zoals business transformaties uitvoeren, wat vaak een pittige kluif is voor organisaties. Zo is er naast nieuwe technische toepassingen ook een cultuur verandering nodig.

Top IT-beslissers

Executive-People en Dutch IT–channel zijn al jaren de BeNeLux mediapartner van het Gartner Symposium ITXpo 2018 in Barcelona. Hierbij organiseert de redactie in samenwerking met partners netwerkevenementen zoals de overheidslunch waar top IT-beslissers van overheidsorganisaties samenkomen om netwerken werken met hun peers. Ook organiseert Executive People en Dutch IT-channel de Gartner Benelux House party waar meer dan 600 IT-beslissers samenkomen in een mooie ambiance.

Door: Witold Kepinski

 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!