Redactie - 11 januari 2019

It’s all about data!

Hoe haal je als Digital Leader het beste uit de nieuwe wereld van data? Deze vraag staat centraal tijdens het exclusieve Executive Dinner met CIO’s en Digital Leaders, georganiseerd door CIONET op dinsdag 22 januari 2019 bij Paviljoen Puur in Diemen.

Onder leiding van Herman van Bolhuis, Managing Partner CIONET en Founder 3D Makers Zone, gaan 15 Digital Leaders tijdens dit diner in gesprek over "The Data Economics". De behoefte aan data learning neemt enorm toe, waarbij governance, veiligheid en datakwaliteit van essentieel belang zijn. Willie Appel, digital thought leader en ex-VP Gartner neemt de aanwezigen mee in zijn ervaring met en visie op de wondere wereld van deze data economie.

Bedrijven genereren grote volumes data over klanten, financiën, machines en social media om inzichten te verkrijgen en bedrijfsstrategieën te bepalen. Maar toch blijkt het lastig om waarde uit die data te halen. Je hebt er niet alleen de juiste technologie voor nodig maar ook een duidelijke visie op de potentie van deze data!

Je kan de slagkracht en concurrentiepositie van een organisatie middels de implementatie van innovatieve technologische enterprise architectuur enorm verbeteren! Volgens onderzoek van IDC genereert elke Euro die hierin wordt geïnvesteerd 4 tot 6 Euro ROI in de data economie!

CIONET Nederland organiseert dit Executive Dinner in samenwerking met Pure Storage.

Datum: Dinsdag 22 januari 2019
Tijd: 17:00 uur - 21:30 uur
Locatie: Paviljoen Puur (Diemen) bij Fort Diemerdam, onderdeel van de Stelling van Amsterdam

Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit exclusieve diner! Mis deze kans niet en meld je snel aan om jouw plaats te reserveren! Aan je deelname zijn geen kosten verbonden maar ‘first come, first serve’… je inschrijving op zich is (dus) geen garantie voor deelname.

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!