Redactie - 12 februari 2019

Leiders in innovatie geven de toekomst vorm

Vanaf half februari 2019 gaan Dutch IT-channel en Executive People weer van start met het project The Future of Business Technology. Het thema van de editie 2019 is ‘Leaders of Innovation’. Want het zijn de innovatieleiders die het verschil maken en de wereld verrijken met hun ideeën en inspanningen om mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk verder te helpen. Innovatie is de drijvende kracht van onze economie.

Innovatie is een veelbesproken thema in de vakliteratuur. Daarbij ligt de nadruk vaak op nieuwe technologie, en het effect dat die technologie heeft op organisaties en de omgeving waarin zij opereren. Maar het zijn mensen die technologie ontwikkelen, gebruiken en ermee innoveren. De mens is dus zowel katalysator als beperkende factor bij innovatie. Dat vraagt om een strategie waarin de mens centraal staat om innovatie te laten slagen. Die innovatieleider staat in de schijn werpers bij ons project The Future of Business Technology. Leader of Innovation.

Innovatie in praktijk

We zullen online een reeks interviews publiceren met leiders in innovatie, die laten zien wat innovatie in praktijk betekent. Deze interviews zullen tevens worden gebundeld in een speciale printeditie. Dit vormt net als vorig jaar de opmaat voor een groots evenement in Den Haag, op 23 mei.

Bij het samenstellen van zowel de interviews, het speciale magazine en het programma voor het afsluitende event op 23 mei werken we samen met onze innovatiepartners CIONET, SmartProfile, The Dutch Tech Group én vooraanstaande innovatiemanagers.

Tastbare innovatie

Het afsluitende event zal plaatsvinden op een toepasselijke locatie, het Omniversum in Den Haag. Tijdens het programma zal een analist van Gartner u bijpraten over trends in innovatie, zullen we in gesprek gaan met toonaangevende innovatiemanagers over hun visie op innovatie, èn zal ex Formule 1 coureur en analist Robert Doornbos licht werpen op spectaculaire en in het oog springende innovatie in de Formule 1.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!