Witold Kepinski - 22 mei 2019

Veeam biedt met partners secundaire storage

Veeam biedt met partners secundaire storage image

Veeam Software, aanbieder van back-upoplossingen voor Cloud Data Management, heeft tijdens zijn VeeamOn event in Miami een nieuw initiatief onthuld om uniforme oplossingen te bieden met uitgebreide opties voor klanten: het ''with Veeam" programma. Veeam werkt samen met grote data storage leveranciers om klanten uitgebreide secundaire opslagoplossingen te bieden die Veeam-software combineren met hardware voor storage en hyperconverged infrastructuur (hci) en beheerstacks. Inmiddels zijn er oplossingen aangekondigd met Nutanix en ExaGrid.

Veeam heeft nauw samengewerkt met zijn strategische technologie alliantie partners om flexibele inzetmogelijkheden te bieden aan klanten die continu tot een strakkere integratie hebben geleid. Veeam API's stellen volgens de vendor het brede partnerecosysteem in staat om complete oplossingen te bouwen die worden aangedreven door het Veeam Availability Platform, waarbij sommige partners zowel primaire als secundaire opslag integreren met Veeam's stack voor gegevensbeheer.

Secundaire Data Storage

Het programma "with Veeam" bouwt volgens de backup specialist voort op deze strategie door bredere en diepere integratiepunten voor partners te bieden om gemakkelijk en snel een secundaire opslagoplossing te leveren als een verenigde volledige stack die gemakkelijk te verkrijgen is en klanten keuzemogelijkheden bieden voor hun gegevensbeschermingsbehoeften, aldus Veeam.

with Veeam

"Onze strategie was altijd om open en agnostisch te zijn door samen te werken met een breed ecosysteem van partners om beter te kunnen voldoen aan de behoeften van onze gezamenlijke klanten", aldus Ratmir Timashev (foto), mede-oprichter en EVP Sales & Marketing bij Veeam. "Met de aankondiging van ons 'with Veeam'- programma, brengen we die strategie naar nieuwe hoogten om organisaties te helpen de niveaus van gegevensbescherming, gegevensretentie, beschikbaarheid van gegevens en gegevensbeheer te bereiken die de vraag van hun bedrijf vereisen. Nutanix kondigde een aantal weken geleden Nutanix Mine met Veeam aan en ExaGrid kondigde in april ExaGrid Backup aan met Veeam. Dit is een gemakkelijke manier voor partners om een uniform aanbod met Veeam samen te stellen en we verwachten dat er in de toekomst aanvullende oplossingen worden aangekondigd."

Veeam Availability Platform

Afhankelijk van de integratie-inspanningen van partners en gerichte klantensegmenten, zullen "with Veeam" geïntegreerde oplossingen een verscheidenheid aan indelingen en functies bieden die zijn afgestemd op de uiteenlopende vereisten van verschillende marktsegmenten, waaronder:

Opties voor scale-up en scale-out, om een breed scala aan omgevingsgroottes aan te pakken, terwijl een consistente set herstelmogelijkheden wordt geboden via Veeam Availability Platform

Compleet formaat en opslag van de juiste grootte dat overeenkomt met de retentie-, herstel- en beschikbaarheidsdoelen en dat overeenkomt met de SLA-verwachtingen van business units

Een enkele SKU die geïnstalleerde software en hardware van de juiste grootte omvat; eenvoudige acquisitie van prijslijsten van infrastructuurleveranciers die al veel kopers en resellers gebruiken; en enkele ondersteuningspunten voor ondersteuning

VCSP

Om de flexibiliteit van deze keuzes te bieden, evenals de altijd aanwezige opties om Veeam-software te consumeren via traditionele licenties of abonnementen, of via het wereldwijde netwerk van VCSP-partners (Veeam Cloud Service Provider) van het bedrijf, zullen sommige " met Veeam" -oplossingen verkocht en onderhouden rechtstreeks van een infrastructuurpartner. Andere zullen afkomstig zijn van verschillende distributie- en / of wereldwijde systeemintegratoren, afhankelijk van het geografisch of partnernetwerk.

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!