Redactie - 05 juli 2019

MOJEO en Synergio werken samen rond Agile werken

MOJEO en Synergio werken samen rond Agile werken image

MOJEO en Synergio zijn een partnership aangegaan, die hen in staat stelt om organisaties in de volle breedte te kunnen ondersteunen bij de transitie naar een Lean – Agile manier van werken.

Luc Moens (MOJEO) & Edwin Schumacher (Synergio) leggen uit op welke manier hun organisaties elkaar aanvullen. Luc Moens: Vanuit MOJEO zien we dat onze relaties steeds meer de voordelen van het Scaled Agile Framework inzien. We helpen op dit moment al een aantal relaties met een transitie naar werken volgens de Agile principes.

Edwin Schumacher: Synergio focust zich op de transformatie naar een Lean – Agile organisatie. Waar wij ons volledig richten op de transformatie, zochten wij een partner die ons kon versterken met de resources die de verschillende SAFe® transities kunnen begeleiden. Luc Moens: De rol van een projectmanager zien wij steeds meer veranderen door de toename van Agile werken. We zien dat de projectmanagement vaardigheden steeds meer nodig zijn binnen rollen zoals Scrum Master, Release Train Engineer, Solution Train Engineer en Product Manager. Door een samenwerking aan te gaan met Synergio kunnen we onze relaties nog beter begeleiden bij het Agile uitvoeren van grote programma’s. Daarnaast kunnen we door kennis en expertise uit te wisselen elkaars werknemers verrijken.

Edwin Schumacher: Naast dat MOJEO & Synergio elkaar aanvullen voor wat betreft diensten en kennis lijken de twee organisaties qua karakter en cultuur ook heel erg op elkaar. Zo zijn we allebei geen cv-schuivers en werken we niet met brokers. Luc Moens: Precies, we hebben dezelfde filosofie, we hebben allebei een enorme drive en passie voor ons vakgebied en willen daarmee onze klanten helpen. Kortom, gezamenlijk zijn we in staat om grote Agile transformaties te begeleiden. MOJEO & Synergio hebben samen 20 SAFe gecertificeerde medewerkers in verschillende rollen, een optimale vorm van kruisbestuiving dus. Samen kunnen we relaties een soepele transitie naar een agile manier van werken aanbieden.

Foto Van links naar rechts: Luc Moens (MOJEO) & Edwin Schumacher (Synergio).

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!