Witold Kepinski - 14 augustus 2019

RPA specialist Automation Anywhere koopt Franse Klevops

RPA specialist Automation Anywhere koopt Franse Klevops image

Automation Anywhere, speler in robotprocesautomatisering (RPA), heeft aangekondigd dat het Klevops heeft overgenomen, een beursgenoteerd bedrijf in Parijs.

Met de overname stuurt Automation Anywhere de RPA-categorie snel door naar Attended Automation 2.0, waar managers gemakkelijk werkstromen kunnen orkestreren over een team van werknemers en bots, waardoor de productiviteit van medewerkers en de klantervaring worden verbeterd. Dit stelt klanten in staat om meer processen dan ooit tevoren te automatiseren, met hetzelfde niveau van centrale governance, beveiliging en analyse waarvoor Automation Anywhere altijd bekend is geweest zo beweert het bedrijf.

"We zetten een moedige stap vooruit bij het leveren van Attended Automation 2.0, een RPA-oplossing van de volgende generatie die de manier waarop mensen werken verandert", aldus Prince Kohli, Chief Technology Officer, Automation Anywhere. “De overgenomen technologie van Klevops zal de dynamiek tussen bewaakte en onbeheerde automatisering veranderen, waardoor het een fundamentele oplossing is voor bedrijven die hun automatiseringsinitiatieven in alle sectoren opschalen. Dit is vooral relevant voor contactcenter-intensieve industrieën zoals bankieren, financiële diensten en telecommunicatie."

Tegenwoordig gebruiken de meeste bedrijven bots zonder toezicht om op regels gebaseerde processen uit te voeren zonder menselijke tussenkomst, aldus Automation Anywhere. Naarmate RPA meer geaxcepteerd wordt, zetten organisaties steeds vaker 'bewaakte' automatisering in die op dezelfde manier werkt als een virtuele assistent die klanten rendement oplevert, maar is beperkt tot één medewerker die informatie van en naar een bot verzendt en ontvangt. Door de acquisitie van de Klevops stelt Attended Automation 2.0 verschillende werknemers in staat om bijgewoonde automatiseringstaken te orkestreren over meerdere groepen werknemers en meerdere bots.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!