Witold Kepinski - 28 oktober 2019

CloudLunch in Bistro Belle

CloudLunch in Bistro Belle image

Meld je nu aan voor CloudLunch op 1 november in Bistro Belle in Oud Zuilen dat plaatsvindt tussen 11.30-16.00 uur. Er zijn weer interessante sprekers. Hoofdsponsor van de sessie van 1 november is Thales eSecurity en subsponsor is Pure Storage. Thales neemt ons mee in de zich razendsnel ontwikkelende wereld security van hybride cloud. Wat zijn de ontwikkelingen en bedreigingen waar we de komende jaren rekening mee moeten houden? Thales laat zien wat er zich op het securityvlak afspeelt namens Robert van Nouhuys.

Robert is al jaren actief bij diverse aansprekende organisaties zoals Cisco, F5 Networks, Gemalto en Thales.Hij doet dit door resellers en eindklanten met security technologie te verbinden. Robert beweegt zowel op C-niveau en B2B om innovatieve technologieën, zoals Data Protection on Demand, Hybride Data Enryptie projecten in de Cloud, binnen organisaties te implementeren. Het bijzondere is dat daarmee de klantervaring verbeterd wordt én beveiligd, wat niet altijd hand in hand gaan.

Toegang voor werknemers naar bedrijfskritische applicaties is hierin normaal een kritisch voorbeeld. De perimeter beveiligen is al lang niet meer genoeg, goede encryptie technologie is noodzakelijk geworden om te helpen om de data goed te beveiligen! Dit biedt kansen en mogelijkheden voor providers om de meest sensitieve data goed te beveiligen, met behoud van de optimale gebruikersevaring. Onmogelijk? En welke kansen en mogelijkheden zijn er dan? Leer wat een hoog innovatief bedrijf als Thales doet om bedrijven in beweging te krijgen en veilig te houden in een multi-cloud omgeving? Robert zijn titel voor de presentatie- Secure and Control Access to Your Data in Any Cloud Environment-hij zal de praktische handvatten aanreiken waarmee jullie voorbereid zijn op een veilige toekomst van de bedrijfsdata.

Saskia Nijs, spreekster over Innovatie

Saskia Nijs heeft veel ervaring en kennis op het gebied van menselijke vaardigheden in combinatie met technologie. Ze is op dit snijvlak al jaren actief bij diverse aansprekende organisaties zoals Microsoft, Philips, Layar, FD en daarnaast doet ze ook veel studie en onderzoek. Zij realiseert wendbare organisaties door mens en technologie te verbinden. Saskia opereert op C-niveau om innovatieve technologieën, zoals AI en robots, binnen organisaties te implementeren en zo menselijk potentieel en de klantervaring te verbeteren. Tevens spreekt en publiceert ze hier regelmatig over. Op dit moment is mede actief bij Broad Horizon

Technologie neemt tegenwoordig in rap tempo veel van onze taken over. Daarnaast worden 21e eeuwse vaardigheden bij medewerkers steeds belangrijker en is het vinden en behouden van talent zeer urgent. Dit biedt veel kansen en mogelijkheden, maar alleen als we veranderen, wendbaar zijn en innovatie en mensen als prioriteit stellen in ons werk. De toekomst van werk is nu! Kan technologie ons helpen om nieuwe banen te creëren? En welke zijn dat dan? Wat doe ik om mijzelf te ontwikkelen of mijn medewerkers in beweging te krijgen en houden? Saskia inspireert jullie vanuit theorie en praktijk en geeft praktische handvatten waarmee jullie voorbereid zijn op de toekomst.

De doelgroep?

Iedereen die actief is of een rol speelt in de Cloud wereld.

Wat kost het?

Jouw bijdrage voor de lunch is 29,50 euro. De drankjes krijg je aangeboden van onze sponsoren

Vol is vol

Schrijf je snel in want vol is vol! Uiteraard ben je de volgende keer ook welkom.

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!