Wouter Hoeffnagel - 28 januari 2020

Avineon neemt Tensing International over

Avineon neemt Tensing International over. Tensing International is gevestigd in het Nederlandse Waardenburg. Het GIS-consultancy bedrijf helpt Tensing klanten om het maximale te halen uit Esri’s ArcGIS en Safe Software's FME-technologie. Tensing levert hiervoor adviesdiensten, applicatiebeheer, implementatie- en integratiediensten, software-ontwikkeling en projectmanagement.

Tensing is zowel Esri Gold Partner als Safe Software Silver Partner, en voegt ruim 60 gekwalificeerde en gecertificeerde Geo-ICT (Geografische Informatie en Communicatie Technologie) consultants toe aan het wereldwijde serviceteam van Avineon. Vanuit een gemeenschappelijke filosofie rondom het leveren van kwalitieve diensten bundelen Avineon en Tensing hun ervaringen en gaan zij samen nieuwe initiatieven ondernemen.

Geodata

Tensing levert onder meer toepassingen met geodata die 3D BIM en GIS gebruiken. Denk echter ook aan chatbots met geografische taalverwerking en technieken op basis van kunstmatige intelligentie voor objectherkenning in luchtfoto’s en satelietbeelden.

Avineon biedt locatie informatieproducten en diensten aan tal van industrieën, waaronder nutsbedrijven (elektriciteits, gas en water), lokale, regionale en nationale overheidsinstanties en telecommunicatie-bedrijven.

Cloudian BW - week 11/12-2023 AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!