Witold Kepinski - 11 maart 2020

Google Cloud en T-Systems sluiten strategisch partnerschap

Google Cloud en T-Systems sluiten strategisch partnerschap image

Google Cloud en T-Systems vormen een partnerschap om oplossingen en managed services aan te bieden waarmee ze grootzakelijke klanten helpen met hun digitale transformatie. Hiermee breidt T-Systems zijn multicloud portfolio verder uit met consultancy services, migratiesupport en managed cloud services. Zo kunnen grootzakelijke klanten de mogelijkheden van Google Cloud optimaal benutten.

“Ons gezamenlijk doel is organisaties met innovatieve cloud services te ondersteunen bij de versnelling van digitalisering en het verbeteren van bedrijfsprocessen”, zegt Sake Algra, Managing Director, T-Systems Nederland. “Dit partnerschap is een kernonderdeel van onze strategie waarmee we met managed cloud services toegevoegde waarde leveren voor onze klanten.”

“We zijn verheugd dat wij onze klanten nu ook de innovatieve cloudoplossingen en -services van T-Systems kunnen bieden”, zegt Thomas Kurian, CEO van Google Cloud. “De ervaring van T-Systems in het managen van enterprise IT omgevingen en de expertise in bedrijfstransformaties is een belangrijke toegevoegde waarde voor klanten die cloudoplossingen willen implementeren.”

T-Systems bundelt zijn expertise in een Google Cloud competence center om klanten met standaard services en op maat gemaakte cloudoplossingen optimaal te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering. In dit nieuwe competence center zitten de transformation experts van T-Systems, die klanten ondersteunen bij hun grootschalige workloadmigraties naar de cloud, modernisering van SAP applicaties, ontwikkeling van AI- en Machine Learning-oplossingen.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!