Redactie - 28 april 2020

Het nieuwe werken wordt door het portfolio van Evolve IP volledig ondersteund

Bereikbaarheid van organisaties draait al lang niet meer alleen om goed bereikbaar zijn voor klanten en partners maar ook steeds meer om de bereikbaarheid van medewerkers onderling en het goed kunnen samenwerken. Sinds 2008 is de productiviteit van de beroepsbevolking minder sterk aan het stijgen. Werkdruk in veel bedrijfstakken is hoog en efficient werken wordt dan ook steeds belangrijker. Buzz words als “Unified Communications” en “Collaboration tools” vliegen u om de oren. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in en wat levert het u uiteindelijk op? Evolve IP, leverancier van cloud oplossingen, stelt uw organisatie in staat om nog beter bereikbaar te zijn voor uw klanten en uw personeel effectiever te laten (samen)werken.

Het nieuwe werken wordt door het portfolio van Evolve IP volledig ondersteund. De nieuwste toevoeging aan het dienstenaanbod is de Microsoft Teams integratie met ons eigen Cisco Broadworks voice platform. Met behulp van deze integratie kan Evolve IP uw Teams gebruikers voorzien van functionaliteiten die u van een moderne PBX mag verwachten, waaronder standaard bellen maar juist ook contact center, receptioniste oplossingen en features voor de persoonlijke bereikbaarheid. Het Broadworks platform van Cisco, dat superieur is in zijn klasse, wordt door de grote carriers gebruikt om een hosted telefonie aanbod te kunnen bieden. Evolve IP biedt de juiste basis voor vaste telefonie gecombineerd met de beste oplossing op het gebied van collaboration in één.

Evolve IP werkt met Best of Breed platformen die geleverd worden door de industry leaders Cisco, Microsoft en Enghouse Interactive. Ons dienstenportfolio is geintegreerd en biedt een totaal oplossing aan organisaties. Evolve IP is, zoals onze klanten zelf zeggen, een One-Stop-Shop. In samenwerking met Evolve IP krijgt u maar 1 leverancier, 1 contract, 1 factuur en 1 SLA. De oplossingen van Evolve IP zijn daarnaast eenvoudig te beheren zonder technische kennis en zijn toekomstbestendig, veilig en betrouwbaar. Door de licentiemodellen die wij aanbieden zijn onze klanten daarnaast flexibel in het op- en afschalen van licenties. Daarnaast is Evolve IP in staat om Internationaal haar diensten te kunnen leveren inclusief de lokale outbreak en nummers. De kracht van Evolve IP, naast het zijn van een One-Stop-Shop, is dat alle platformen ons eigendom zijn en een groot deel van de oplossingen zelf hebben ontwikkeld. Deze opzet biedt ons de flexibiliteit en de kracht om snel te kunnen schakelen.

Wilt u ook profiteren van de snelle ontwikkelingen van cloud communicatie maar heeft u niet de tijd of de resources voor de implementatie van dergelijke platformen? Evolve IP maakt het voor u mogelijk uw portfolio uit te breiden en snel de markt op te kunnen met een uitgebreid cloud portfolio. Evolve IP biedt verschillende partner modellen met aantrekkelijke verdienmodellen waaronder Private label en Agentschap, oplopend tot wel 35% provisie. Ons Private Label Selfservice model maakt het u als Partner zelfs mogelijk de provisioning van onze diensten helemaal zelf te doen. Omdat u daarmee de contractrelatie met uw klant behoudt, verhoogt het de onafhankelijkheid van uw organisatie. In alle gevallen ondersteunt Evolve IP haar partners met tools die u nodig heeft om uw klanten te bedienen.

Door: Redactie

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!