Wouter Hoeffnagel - 01 mei 2020

Freedom Internet rolt internet naar eerste klanten uit

Freedom Internet rolt internet naar eerste klanten uit image

Freedom Internet start vandaag met het uitrollen van internet naar haar eerste klanten. In deze eerste proef gaat het uitsluitend om interverbindingen zonder televisie en telefoniediensten. 128 leden met een Freedom Founding Member-abonnement gaan als eerste live.

Het gaat om een proef waarmee Freedom Internet ervaring wil opdoen met het logistieke traject, het aansluiten van nieuwe klanten en het overstappen tussen internetproviders. Consumenten die deelnemen aan de proef delen hun ervaringen met de internetprovider.

De 128 klanten die worden geselecteerd moeten aan een specifiek profiel voldoen. Freedom Internet schrijft hierover op haar website: "De 128 klanten die Freedom voor deze proef zoekt, moeten voldoen aan een specifiek profiel. Freedom zoekt voor deze test consumenten met technische ervaring. Zij hebben een eigen internetmodem, of kunnen zelf de FRITZ!Box-modem uit het doe-het-zelf pakket aansluiten. De proef voor 128 klanten is alleen toegankelijk voor Freedom Founding Members; mensen die nu al een mailadres hebben dat eindigt op @freedom.nl."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!