Witold Kepinski - 13 juli 2020

Matrix42 neemt de Amerikaanse softwarefabrikant FireScope over

Matrix42, gevestigd in Frankfurt, Duitsland, koopt het Amerikaanse FireScope voor een niet bekendgemaakt bedrag. De overname ondersteunt de intrede van Matrix42 op de Amerikaanse markt en vergroot de mogelijkheden voor FireScope-oplossingen in de hele EMEA-regio.

FireScope is een leverancier van zichtbaarheid en intelligentie voor verbonden activa, met succes op de Noord-Amerikaanse markt sinds 2006. Als partner van Matrix42 sinds 2018, telt FireScope Fortune 500-bedrijven zoals Marriott Vacation Resorts, Sutter Health en Crown Media onder zijn klanten.

"De digitale werkplek beweegt zich steeds meer richting de Cloud en ontwikkelt zich daardoor tot een gemengde werkruimte met zowel on-premise als Cloud-integratie", zegt Oliver Bendig, CEO van Matrix42. "Om deze reden is het uitermate belangrijk om meer transparantie te creëren over apparaten, apps, gegevens, datacenterinfrastructuren en cloudworkloads voor klanten om eenvoudig en veilig beheer van hun digitale werkomgevingen mogelijk te maken."

Bendig vervolgde: “Dit maakt FireScope-technologie de ideale aanvulling op onze productstrategie en ons productportfolio. In het kader van onze samenwerking hebben we de afgelopen kwartalen erin geslaagd FireScope-technologie met onze software te integreren. Succesvolle projecten met Europese klanten waren slechts een van de vele redenen die onze beslissing om het bedrijf over te nemen bevestigden ”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!