Witold Kepinski - 17 juli 2020

VMware Cloud on AWS biedt meer toepassingen

VMware Cloud on AWS biedt meer toepassingen image

VMware heeft nieuwe mogelijkheden aangekondigd die zijn ontworpen om de economische waarde van VMware Cloud op AWS verder te verbeteren, terwijl ze voldoen aan een evoluerende set vereisten voor applicatiemodernisering, business continuïteit en veerkracht en cloud migratie.

De nieuwe aanbiedingen omvatten de nieuwe Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2) i3en-instanties die volgens VMware bijna 50% lagere kosten per GB onbewerkte opslag kunnen leveren, een SDDC-configuratie met 2 hosts die de toegangsprijs voor productieomgevingen met 33% verlaagt, en een nieuwe cloudbeheerservice voor meerdere tenants waarmee partners 5-10x meer klanten kunnen ondersteunen zonder extra kosten vooraf, terwijl kleinere organisaties VMware Cloud on AWS kunnen aanschaffen per VM in plaats van per hostbasis.

VMware Cloud on AWS is een gezamenlijk ontworpen service die VMware Cloud Foundation naar Amazon Web Services (AWS) brengt, met geoptimaliseerde toegang tot AWS-services. De service biedt ultrasnelle cloudmigratie, mogelijk gemaakt door VMware HCX en vMotion in combinatie met een consistente hybride cloudinfrastructuur en -activiteiten. Zodra applicaties zijn gemigreerd, kunnen klanten deze applicaties uitvoeren, beheren en moderniseren met het VMware Tanzu-portfolio en native AWS-services integreren. Vanaf juni 2020 zijn de totale VM's met 3,5x gestegen en het totale aantal hosts met 2,5x op jaarbasis. Meer dan 500 kanaalpartners hebben een VMware Cloud on AWS-servicecompetentie behaald, waaronder 43 met een Master Services-competentie, en er zijn meer dan 300 gecertificeerde of gevalideerde technologieoplossingen beschikbaar voor VMware Cloud on AWS-klanten.

VMware Cloud op AWS levert nieuwe innovaties, betere cloudeconomie

VMware meldt verder mogelijkheden leveren waarmee klanten hun migratie- en moderniseringsreis kunnen versnellen en de veerkracht van bedrijven verder kunnen ondersteunen met VMware Cloud on AWS. VMware kondigt de volgende verbeteringen aan die klanten zullen helpen bij het migreren en moderniseren van applicaties, terwijl de cloudeconomie van VMware Cloud op AWS wordt verbeterd.

Nieuwe i3en.metal-instantie: dit nieuwe hosttype is gebaseerd op 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors. Het is ontworpen voor storage-high workloads met hoge prestatie-eisen en levert superieure economische voordelen op schaal voor datacenter-migratie en disaster recovery-transformatieprojecten. Deze nieuwe instances leveren 4x de onbewerkte opslagcapaciteit tegen ongeveer de helft van de kosten per GB opslagruimte per host van het huidige aanbod. Bovendien wordt het geleverd met niet-vluchtige Memory Express (NVMe) SSD-capaciteit met lage latentie voor toepassingen die een hoge willekeurige I / O-toegang tot grote hoeveelheden gegevens vereisen, zoals relationele databases. Native encryptie op NIC-niveau biedt betere beveiliging voor oost-westverkeer binnen de SDDC-grenzen. De klant kan nog meer besparen door i3en-instanties te combineren en op elkaar af te stemmen voor veeleisende opslaglasten met i3.

Productiecluster met 2 hosts verlaagt de startkosten met 33% volgens VMware: de cluster met 2 hosts biedt een nieuwe, kleinere minimale omgeving voor productieworkloads, waardoor nog meer klanten, partners en managed service providers (MSP's) aan de slag kunnen met VMware Cloud op AWS . Het cluster met 2 hosts is ideaal om de waarde van VMware Cloud on AWS te bewijzen en de startkosten te verlagen. Met het 2-host-cluster kunnen klanten aan de slag met permanente VMware Cloud op AWS-omgevingen tegen tot 33 procent lagere instapkosten dan een 3-host-cluster.

Cloud-native infrastructuur met VMware Tanzu Kubernetes Grid: organisaties kunnen container-applicaties op VMware Cloud op AWS implementeren, schalen en beheren met de toevoeging van Tanzu Kubernetes Grid. Tanzu Kubernetes Grid bundelt open source-technologieën en automatiseringstools om klanten te helpen snel aan de slag te gaan met een schaalbare Kubernetes-omgeving met meerdere clusters. Met Tanzu Kubernetes Grid op VMware Cloud op AWS kunnen klanten hun SDDC in de cloud implementeren, met alle benodigde componenten die nodig zijn om Kubernetes te ontwerpen en te schalen om aan hun behoeften te voldoen.

Uitgebreide netwerkopties: VMware Transit Connect (Preview) elimineert het gedoe van het zelf implementeren en beheren van complexe configuraties om een connectiviteitsstructuur tot stand te brengen in VMware Cloud op AWS SDDC's, Amazon Virtual Private Clouds (Amazon VPC's) en on-premises omgevingen. De oplossing, die is gebaseerd op de AWS Transit Gateway-service, is een oplossing met hoge bandbreedte, lage latentie en veerkrachtige connectiviteit die operationeel eenvoudig zal zijn met geautomatiseerde provisioning en controles. Het connectiviteitsmodel schaalt automatisch lineair omhoog / omlaag wanneer nieuwe omgevingen worden toegevoegd of verwijderd uit een groep, wat gebruikers flexibiliteit biedt. Bovendien, met ondersteuning voor de toonaangevende VMware SD-WAN, kunnen gebruikers op filialen of externe locaties een betere netwerkconnectiviteit hebben voor workloads die zijn geïmplementeerd op VMware Cloud op AWS. VMware SD-WAN biedt een cloud-geleverde,

Multi-tenancy verlaagt volgens VMware de kosten van MSP's, opent nieuwe kansen met MKB's: VMware Cloud Director-service biedt MSP's een pay-as-you-grow-model, waardoor de overheadkosten voor het nastreven van kleine en middelgrote bedrijven worden verlaagd. De service stelt partners in staat om flexibiliteit in prijsstelling en omgevingsgrootte te bieden door hun VMware Cloud op AWS SDDC-omgevingen op te delen in multi-tenended resource pools, met fijnmazige controle over resource-allocatie en ondersteuning voor verschillende consumptiemodellen. MSP's kunnen snel wijzigingen aanbrengen in resourcepools in hosts en pair-regio's om geo-uitbreiding te ondersteunen en zich snel aan te passen aan veranderende klantvereisten. Ze kunnen ook de time-to-market versnellen door de operationele overhead te verminderen met vertrouwd beheer en een consistente ervaring voor hun eindklanten.

Bedrijfscontinuïteit mogelijk maken met VMware Cloud op AWS

VMware Cloud on AWS helpt bedrijven mogelijke verstoringen te verminderen door een naadloos geïntegreerde hybride cloudomgeving te leveren in minder dan twee uur vanuit elk van de 17 AWS-regio's wereldwijd, en geschaald om meer gebruikers, meer werklasten en dringende eisen binnen enkele minuten te ondersteunen. Met Horizon 7 VDI op VMware Cloud op AWS kunnen klanten snel cloud-geleverde virtuele desktopinfrastructuur opzetten en schalen om externe werknemers, uitzendkrachten en aannemers te ondersteunen. VMware Site Recovery en VMware Cloud on AWS bieden infrastructuurrisicovermindering en stellen klanten in staat proactieve rampen te voorkomen. VMware heeft ook de intentie aangekondigd om Datrium over te nemen en is van plan om, na het sluiten van de deal, de prestatie-geoptimaliseerde VMware Site Recovery disaster recovery as a service (DRaaS) -oplossing met een kostengeoptimaliseerde optie uit te breiden.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!