Redactie - 24 augustus 2020

Schrijf je nu in voor de Bechtle NEXT Webinars

Schrijf je nu in voor de Bechtle NEXT webinars: Today and beyond. Wat kan Bechtle voor jou betekenen? In juni stond normaal gesproken Bechtle NEXT op de planning: hét jaarlijkse klantenevent van Bechtle. Helaas gooide COVID-19 ook hier roet in het eten en ging het evenement niet door. Maar daar hebben ze iets op bedacht: ze organiseren in de plaats Bechtle NEXT webinars.

Tijdens de webinars worden interessante, actuele thema’s besproken, met als overkoepelend thema ‘Today and beyond’. Wat kan Bechtle voor jou betekenen post corona? Hoe kan Bechtle bijdragen aan toekomststerke IT binnen jouw organisatie? De webinars vinden niet voor niets plaats in september. De zomervakantie zit er voor veel mensen op: een goed moment om oplossingen, die ad hoc in gebruik zijn genomen tijdens de coronacrisis, onder de loep te nemen. Let’s get back to work!

Webinar: Het nieuwe werken - Today and beyond!
Donderdag 17 september | 10:00 - 10:45

Veel organisaties waren al (deels) bezig met het nieuwe werken. Door de coronacrisis kwam dit echter in een stroomversnelling terecht. Medewerkers moesten noodgedwongen thuiswerken, devices werden meegenomen of haastig aangeschaft en samenwerkingsoplossingen werden belangrijker dan ooit. Veel zaken heb je waarschijnlijk ad hoc ingericht. Nu is het moment aangebroken om het nieuwe werken binnen jouw organisatie te evalueren.

Gaan jouw medewerkers bijvoorbeeld deels thuiswerken en deels op kantoor? Wat heb je nodig om dit te kunnen realiseren? Tijdens dit webinar laat Bechtle je kennismaken met de mogelijkheden, belichten ze de uitdagingen en helpen ze je op weg voor de toekomst.

Tijdens het webinar geeft Bechtle meer uitleg over:

• Hoe krijg je de controle terug?
• Waar liggen de pijnpunten in jouw IT-infrastructuur?
• Hoe ga je de flexibiliteit van het thuiswerken post corona faciliteren?

Afbeelding1.pngDaniel Maelissa, Workspace consultant Bechtle

Afbeelding2.pngTim ter Haar, Cloud consultant Bechtle

Schrijf je HIER in voor de webinar Het nieuwe werken - Today and beyond!

Organisator: Bechtle direct Nederland
Locatie Webinar: Online

Het andere webinar van Bechtle heeft als thema: ‘Beveilig jezelf tegen phishing’ en zal op donderdag 24 september plaatsvinden van 10:00-10:45 uur. Meer informatie over dit webinar en inschrijven doe je HIER

Wil je een leuke extra winnen?

• Tijdens het webinar 'Het nieuwe werken - today and beyond' verloot Bechtle een Apple AirPods t.w.v. 239 euro!

• Tijdens het webinar 'Beveilig jezelf tegen phishing' verloot Bechtle een Ring Doorbell 3 t.w.v. maar liefst 235 euro!

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!