Redactie - 15 september 2020

SWEMP kiest voor het documentmanagementsysteem Xtendis

SWEMP kiest voor het documentmanagementsysteem Xtendis image

SWEMP maakt bekend een contract te sluiten met DocVisie voor een nieuw documentmanagementsysteem (DMS). SWEMP, een samenwerkingsverband van de woningcorporaties Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros en Portaal, zet hiermee een toonaangevende stap in de markt. Samenwerkend op ICT-gebied, heeft SWEMP het doel om hun 250.000 huurders tegen lagere kosten nog beter van dienst te zijn.

De marktontwikkeling voor woningcorporaties
De stroom aan informatie van huurders wordt steeds meer gedigitaliseerd. Dat is cruciaal om het overzicht aan informatie van alle huurders te bewaren. Als woningcorporatie wil je er zeker van zijn dat een huurder tijdig zijn financiële documenten ontvangt. Daarnaast wil je controle houden op alle gevoelige, persoonlijke informatie van de huurders. Met Xtendis, een SaaS-oplossing, houd je de touwtjes in handen én profiteer je van digitale intelligentie.

Ook korting voor vrienden van SWEMP
In het afgesloten contract met DocVisie is vastgelegd dat corporaties die 'Vriend van SWEMP' zijn, van dezelfde voorwaarden gebruik kunnen maken als de SWEMP-corporaties. Dat betekent onder andere korting op de software en op consultancytarieven. De korting wordt hoger naarmate er meer corporaties gebruik maken van het contract. Alle woningcorporaties kunnen Vriend van SWEMP worden.

Jo van Onsem, Algemeen Directeur Xerxes Group: “De kracht van deze samenwerking zit in de gezamenlijke expertise. Samen blijven wij elkaar uitdagen om de klantbeleving en innovaties continu te optimaliseren. Ik ben verheugd te mogen verkondigen dat SWEMP deze samenwerking met ons aangaat.”

De ondertekening van het contract voor het nieuwe documentmanagementsysteem
Namens SWEMP tekent Henk Peter Kip (linksonder), bestuurder bij Mitros. Namens leverancier DocVisie tekent Algemeen Directeur Jo van Onsem (rechtsonder). Op de achtergrond Jesper Vorstermans (linksboven) van het SWEMP Kernteam en Marco van Drogenbroek van DocVisie (rechtsboven).

Vertiv BW week 7 liggend blauw/vierkant paars 11-12-2023 tm 18-12-2023 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!