Witold Kepinski - 18 september 2020

ServiceNow lanceert Paris release van zijn Now Platform

ServiceNow lanceert Paris release van zijn Now Platform image

ServiceNow, een digitale workflowbedrijf dat werk beter laat werken voor mensen, heeft de Paris release van het Now Platform onthuld. Hiermee helpt ServiceNow organisaties flexibel en veerkrachtig te blijven zodat ze kunnen groeien en hun productiviteit kunnen verhogen in de COVID-economie. Met de ServiceNow-workflows kunnen werknemers slimmer werken en halen organisaties sneller waarde uit hun investeringen in technologie aldus ServiceNow.

Verschillende toonaangevende organisaties, waaronder Microsoft, Zoom, Adobe, Uber, Accenture, Deloitte, Acorio, TPx, Veolia, Novant Health, Lone Star College, AEGIS Insurance Services en City of Raleigh, maken gebruik van het Now Platform en de Paris release om hun digitale transformatie te verstevigen.

“De C-suite beseft dat architecturen uit de 20e eeuw te langzaam zijn en zich te veel in silo’s bevinden om te functioneren in hedendaagse, fluïde werkomgevingen, waar juist om snelheid en flexibiliteit wordt gevraagd,” zegt Chirantan “CJ” Desai, chief product officer bij ServiceNow. “Het voordeel van ServiceNow is altijd al geweest dat het één architectuur, één datamodel en één in de cloud ontstaan platform is, waarmee de workflows worden geleverd waar bedrijven behoefte aan hebben en die de ervaringen leveren die werknemers en klanten verwachten. De Now Platform Paris release biedt slimme ervaringen dankzij AI-ondersteuning, veerkrachtige operations en de mogelijkheid om uitgaven te optimaliseren. Tezamen biedt dit bedrijven de flexibiliteit die ze nodig hebben om te kunnen overleven in de COVID-economie.

Partners spelen een cruciale rol in het versnellen van de digitale transformatieprocessen bij klanten. ServiceNow introduceert partnerintegraties met Microsoft en Twilio, naast het nieuwe ServiceNow Service Graph Connector Program waarmee klanten worden ondersteund bij het stroomlijnen van interne processen zodat nieuwe en oude tools naadloos met elkaar worden verbonden en er een nieuwe manier van werken mogelijk wordt gemaakt.

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 SLTN Vierkant
Jamf BW E-book 21-09 tm 28-09-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!