Wouter Hoeffnagel - 23 september 2020

Juniper Networks Benelux Summit: Netwerken klaarstomen voor 2021 met AI

Juniper Networks Benelux Summit: Netwerken klaarstomen voor 2021 met AI image

Juniper Networks komt dit jaar met een volledig virtuele live editie van zijn Summit. Op woensdag 7 oktober om 10:00 gaan voor geregistreerde deelnemers de virtuele deuren open voor wat een bijzonder leerzaam anderhalf uur belooft te worden. Het thema van de 2020 Virtual Summit is 'Navigating the New Network'.

Met het evenement brengt Juniper Networks de eisen voor moderne netwerken in kaart. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat het bedrijf zien welke technologieën dit jaar en in 2021 bijdragen aan veilige en effectieve netwerken.

Programma

Het programma voor de Juniper Virtual Summit ziet er als volgt uit:

  • Steven Blees, directeur Enterprise Sales & Channel Benelux bij Juniper Networks, treedt op als gastheer van de Summit en gaat in op de zakelijke strategie van Juniper voor de Benelux.
  • Dan Bieler, een principal analyst van Forrester die CIO-professionals van advies voorziet, houdt een keynote over de manier waarop CIO’s en hun teams wegwijs kunnen worden in het nieuwe normaal: “The Emerging New Normal: How COVID-19 Is Changing Business and Technology”.
  • Kevin Hutchins, senior vice president Strategy & Corporate Development bij Juniper Networks, verzorgt een aanvullende keynote over de rol die door AI aangestuurde netwerken de komende tien jaar zullen vervullen.
  • Vraag-en-antwoordsessie met Dan Bieler en experts van Juniper.

Steven Blees, directeur Enterprise Sales & Channel Benelux bij Juniper Networks: “Zoals altijd willen we ervoor zorgen dat onze klanten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerken vanuit zowel technisch als zakelijk perspectief. Met dit evenement geven we op een boeiende en efficiënte manier invulling aan dit streven.”

U kunt zich hier aanmelden voor het evenement.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!