Redactie - 02 oktober 2020

Dutch IT Security project met live talkshows en video’s Leaders of Security

Dutch IT Security project met live talkshows en video’s Leaders of Security image

Het Dutch IT Security Project belicht komende maanden online en in het Dutch IT channel magazine actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. De geplande Dutch IT Security Day op 1 december in Den Haag vervalt in verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen. Hiervoor in de plaats sluiten we het project af met Talkshows die live in een studio worden opgenomen met interessante gasten en Thought Leaders. Ook komt er een reeks online video talkshows “The Leaders of Security” waar gasten één op één virtueel in gesprek gaan met moderator Danny Frietman.

In het Dutch IT Security Project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via hun online platformen, social media en het Dutch IT Channel magazine de komende maanden cybersecurity met trends en oplossingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen.

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: ”In de periode oktober tot en met december 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het Dutch IT Security Project. In die periode worden interviews en kennisartikelen gepubliceerd met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven over dit onderwerp op de speciale security sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Ook vinden er onder leiding van Dutch IT Channel moderator Danny Frietman een reeks van Dutch IT Security Talkshows plaats die live in een studio worden opgenomen. Daarnaast gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek met gasten in de serie 'The Leaders of Security'."

Alle content wordt tevens geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People die een groot bereik hebben onder Nederlandse IT-beslissers en de IT-industrie. "Dit biedt een interessante kans voor security aanbieders die door de COVID-19 maatregelen geen grote lokale events kunnen organiseren. Ze kunnen via Dutch IT Channel zowel IT-beslissers, IT-dienstverleners en andere spelers uit de IT-industrie bereiken”, aldus Kepinski.

Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert in december de uitkomsten van de Dutch IT Security Survey. "Aan dit online onderzoek kunnen IT-beslissers, IT-dienstverleners, distributeurs en leveranciers nu deelnemen. Het onderzoek richt zich op de stand van zaken rond het gebruik, adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Smart Profile in samenwerking met Dutch IT-channel en Executive-People. De bevindingen van het onderzoek worden ook uitgebreid besproken in de Talkshows van Dutch IT Channel", zegt Kepinski.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. Komende maanden vinden tijdens het 'Dutch IT Security Project' interviews met sponsor partijen plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de december 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor informatie over en de sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: rdekleijnen@dutchitchannel.nl 06-40236803
Yvonne Bansagi:
y.bansagi@dutchitchannel.nl 06-23530399
Marc Jongbloed:
m.jongbloed@dutchitchannel.nl 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!