Redactie - 09 oktober 2020

Vistaprint neemt 99designs over

Vistaprint, een marketingpartner voor miljoenen kleine bedrijven wereldwijd, heeft aangekondigd dat het de krachten bundelt met 99designs, een globaal creatief platform dat het eenvoudig maakt voor ontwerpers en klanten om samen te werken aan de creatie van aantrekkelijke designs. 99designs werd voor een onbekend bedrag overgenomen door Cimpress, het moederbedrijf van Vistaprint, en zal tegelijk als onderdeel van Vistaprint en als zelfstandig merk opereren.

“De drijvende kracht achter de toekomst van Vistaprint met 99designs is onze passie om kleine bedrijven te helpen”, verklaarde Robert Keane (foto), oprichter en CEO van Cimpress en Vistaprint. “We weten hoe cruciaal een perfect ontwerp is voor ondernemers op hun traject. 99designs en Vistaprint hebben gedeelde waarden en een visie om uit te groeien tot een vertrouwenspartner voor bedrijfsleiders en creatieve medewerkers. Samen kunnen ze veel meer bereiken dan de teams afzonderlijk.”

Door de combinatie van het ruime netwerk van getalenteerde freelance ontwerpers van 99designs en de meer dan 20 miljoen klanten van Vistaprint zal een wereldwijd platform ontstaan, waardoor kleine bedrijven sneller toegang krijgen tot professionele ontwerpdiensten en voortreffelijke marketingproducten op één plek. Bovendien krijgen freelance ontwerpers via het netwerk van 99designs de kans om te werken met klanten van Vistaprint.

Patrick Llewellyn, CEO van 99designs: “In een jaar waarin de hele wereld online diende samen te werken, is de opdracht van 99designs om aan de hand van creativiteit mensen vanuit alle windstreken samen te brengen relevanter dan ooit tevoren. Al meer dan een decennium ijveren we voor creatieve verbindingen op afstand en kunnen we vaststellen dat ze de brandstof vormen voor het succes van kleine ondernemingen en creatieve medewerkers. Het vertrouwen en de investering van Vistaprint in ons team en onze technologie weerspiegelen het enorme potentieel in creativiteit op mensenmaat en de diepe impact die een geslaagd design heeft op een kleine onderneming.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!