Witold Kepinski - 03 november 2020

Exact presenteert nieuwe software toepassingen

Exact presenteert nieuwe software toepassingen image

Exact heeft tijdens Exact Live de Autumn ’20 Release gepresenteerd met verbeteringen in onder andere Exact Online Boekhouden, Exact Online voor Handel en Productie, en Exact Synergy.

Met de Autumn ’20 Release kunnen ondernemers die met Exact werken handmatige processen en taken nog verder automatiseren en digitaliseren. Met de introductie van de no hands accounting add-on worden veel boekhoudtaken door de software overgenomen waarmee efficiëntie wordt vergroot en waardoor klanten meer grip krijgen op hun administratie en cashflow. Dit is hard nodig, nu de coronapandemie de digitalisering in het mkb in een stroomversnelling heeft gebracht. Ondernemers zijn naarstig op zoek naar middelen om hun digitaliseringsproces te versnellen, niet alleen om de crisis het hoofd te bieden maar ook om voor te sorteren op de toekomst.

Paul Ramakers (foto), CEO bij Exact: “De bedrijven die zich vandaag het beste kunnen aanpassen aan deze uitdagende tijden, zijn de winnaars van morgen. Daarom is het voor ondernemers nog belangrijker om snel digitale stappen te zetten. We helpen het mkb daarbij door handvatten te bieden waarmee ze handmatige processen en taken verder kunnen automatiseren en digitaliseren. Want door repetitieve processen te automatiseren, blijft er meer tijd over voor het werk dat echt belangrijk is, zoals het bieden van een zo hoog mogelijk serviceniveau.”

Verder is de release van Globe+ beschikbaar, een nieuwe oplossing die voortbouwt op Exact’s toonaangevende ERP-oplossing Exact Globe.  Met de ontwikkeling van Globe+ legt Exact een fundering die connectiviteit met mobiel, de cloud en AI-services mogelijk maakt. Zo kunnen nieuwe technische mogelijkheden nu en in de toekomst eenvoudiger worden geïmplementeerd. De interface is bovendien intuïtiever dan ooit, zodat gebruikers van de huidige software zonder extra training met de nieuwe oplossing uit de voeten kunnen. Meer dan negentig engineers werkten de afgelopen twee jaar aan de nieuwe software. De introductie van Globe+ belooft volgens Exact een complete oplossing voor alles rondom finance en ‘Enterprise Resource Planning’ (ERP) die ook na 2020 nog lange tijd toekomstvast is voor ondernemers van middelgrote (internationale) MKB-bedrijven.

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!