Witold Kepinski - 24 november 2020

Infradax neemt Dutch Delta Group over

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend. De overname past in de strategie van BB Capital om met Infradax marktleider te worden binnen verschillende sectoren in de IT-dienstverlening.

'De overname van Dutch Delta Group is een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen,’ aldus Susan van Koeveringe, CEO van BB Capital Investments, dat deze zomer een meerderheidsbelang heeft genomen in Infradax. ‘Zowel door autonome groei als via vervolgacquisities zijn wij op weg om met Infradax onze marktpositie te versterken in verschillende sectoren binnen de IT-dienstverlening, met een focus op overheid, onderwijs en de zorg.’

De Nijmeegse Dutch Delta Group is opgericht in 2009 en IT-partner van meer dan 220 gemeenten in Nederland. ‘Met de specifieke kennis van Dutch Delta Group en de schaal en het service-apparaat van Infradax, kunnen wij lokale overheden beter ondersteunen bij de uitdagingen van de digitale transformatie,’ aldus Tjeerd van ‘t Veld, Managing Director van Infradax. Het volledige managementteam van Dutch Delta Group blijft aan boord en zal samen met Infradax de volgende fase van het bedrijf binnen de Infradax Group vormgeven.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!