Witold Kepinski - 02 december 2020

MSP Mentor wordt Benelux-distributeur van Beachhead Solutions

MSP Mentor wordt Benelux-distributeur van Beachhead Solutions image

MSP Mentor is per 1 december benoemd tot regionaal distributiepartner van Beachhead Solutions, leverancier van encryptie, security en data access control voor cloud-managed PC & mobile devices. Met deze uitbreiding van het resellerkanaal is SimplySecure van Beachhead Solutions nu ook beschikbaar voor Managed Service Providers (MSP’s) en IT-resellers in de Benelux.

MSP Mentor biedt coaching, certificering en trainingen aan om MSP’s te ondersteunen bij de groei en uitbreiding van hun dienstverlening. MSP Mentor breidt haar diensten nu uit naar MSP’s en ICT-bedrijven in de Benelux. Beachhead Solutions is ontwikkelaar van het platform SimplySecure en heeft voor MSP Mentor gekozen om MSP’s op de lokale markt te helpen meer controle te krijgen over de gegevens en soorten van apparaat beveiligingen die zij aanbieden

De overgang van Value Added Resellers (VAR) naar MSP naar Managed Security Service Providers (MSSP) is volgens eigenaar en business coach Johan Bakker (foto)  van MSP Mentor niet alleen slim, maar ook iets waar de markt om vraagt. “SimplySecure wordt wereldwijd gebruikt door MSP’s en is nu dus ook beschikbaar in de Benelux. Met SimplySecure kunnen providers hun aanbod uitbouwen en aanbieden als complete ‘encryptie-as-a-service’-oplossingen. SimplySecure fungeert tevens als een effectieve ‘compliance-as-a-service’-oplossing voor het beveiligen van gegevens en biedt een belangrijke oplossing voor providers die moeten voldoen aan de EU-regelgeving zoals AVG. SimplySecure is bij uitstek geschikt voor maatwerk beheer voor MSP’s die BitLocker, EFS of FileVault gebruiken voor gegevensversleuteling.”

Effectieve beveiliging

Amit Parbhucharan, General Manager van Beachhead Solutions EMEA is tevreden over de samenwerking met MSP Mentor. “SimplySecure biedt krachtige en eenvoudige beveiligingsmaatregelen. Het platform stelt MSP’s in staat om op afstand (en automatisch) gegevens op apparaten niet alleen te versleutelen, maar ook te wissen en/of eenvoudig in quarantaine te plaatsen, wanneer de gegevens verloren gaan, zijn gestolen of worden vermist”, aldus Parbhucharan. “Daarnaast zorgt SimplySecure voor voorraadbeheer, monitoring en rapportage over incidenten. Deze zijn nodig om de gegevens blijvend toegankelijk te houden vanaf de apparaten van MSP’s, zodat deze effectief blijven beveiligd.”

Met SimplySecure kunnen Managed Service providers, resellers en diegenen, die overstappen van een ‘break-fix’ servicemodel, hun portfolio uitbreiden met beveiligingsgerichte diensten. Johan Bakker: “Door de samenwerking met Beachhead Solutions krijgen onze partners in de Benelux een uitstekende oplossing die speciaal is ontwikkeld voor het simpel combineren van encryptie en toegangscontroles. SimplySecure voor MSP’s beveiligt gemakkelijk alle PC’s, Macs, mobiele telefoons, tablets, servers en apparaten met USB-opslag en stelt onze MSP’s in staat om alle apparaten van een client te beheren. SimplySecure is de beste manier voor MSP’s om zowel beheerde versleuteling, flexibele authenticatiecontroles en compliance-as-a-service aan te bieden.”

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Comstor BW en BN 5 dec tm 17 dec 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!