Witold Kepinski - 16 december 2020

Review Gartner Symposium IT Xpo virtual edition is gratis beschikbaar

Review Gartner Symposium IT Xpo virtual edition is gratis beschikbaar image

De ontwrichting van vandaag treft meer dan ooit niet alleen individuele organisaties, maar de samenleving als geheel. Welke rol speelt de CIO hierin? Hoe zorgt de CIO ervoor dat zijn organisatie sterker uit de coronacrisis komt?

Leiders opereren vandaag de dag in een enorm uitdagende en disruptieve omgeving. Het onderwerp ‘compose the future’ gaat erover dat je voorbereid bent op veranderingen, of het nu gaat om nieuwe kansen creëren of om ontwrichting van de markt.

‘De rol van de CIO verandert continu, het belang van technologie wordt groter, net als de positie van de CIO in het bestuur. Er is een verhoogde interesse in technologie en digitalisering, niet alleen door COVID-19.

Meer dan ooit is effectief gebruik van data, als onderdeel van een goed doordachte business-strategie, cruciaal. Maar hoe doe je dat? Het vraagt om data literacy. Nog steeds is daarover veel uit te leggen, vooral aan bedrijven die niet denken vanuit de businessvraag maar beginnen bij de technologie.

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar als de huidige pandemie iets heeft geleerd is het dat organisaties maximaal voorbereid moeten zijn op onverwachte veranderingen. Niet voor niets was deze flexibiliteit een van de kernpunten tijdens Gartner ITSymposium/Xpo.

Nu lezen

Lees alles over deze onderwerpen in de Dutch IT Channel Review Gartner Symposium IT Xpo virtual edition, mede mogelijk gemaakt door Interxion.

Download HIER

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!