Witold Kepinski - 16 december 2020

Trijntje Oosterhuis geeft kerstconcert tijdens Nationale VrijMiBo

Trijntje Oosterhuis geeft kerstconcert tijdens Nationale VrijMiBo image

Na de online concerten van Jett Rebel, Douwe Bob en The Kik eerder dit coronajaar, zal niemand minder dan Trijntje Oosterhuis haar opwachting maken tijdens de 4e Nationale VrijMiBo. Het concert dat in kerstsfeer plaatsvindt, is voor iedereen gratis online te volgen op vrijdag 18 december vanaf 17.00 uur op nationalevrijmibo.nl. Vanaf een geheime locatie in Amsterdam wordt het concert live gestreamd.

Enorme impact
Nog altijd waart het coronaspook rond en de maatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen, hebben een enorme impact op onze samenleving. Binnen de ICT-sector wordt daarom keihard gewerkt om de ondersteuning te bieden waar deze bijzondere tijd nog steeds om vraagt. Als extra steun in de rug ontstond eerder dit jaar het idee om online virtuele concerten aan te bieden tijdens de Nationale VrijMiBo.

Nationale trots
“Aanvankelijk zou het bij de drie succesvolle edities blijven, maar met de feestdagen voor de deur begon het toch weer te kriebelen,” vertelt Mike Veldhuis, Co-founder en Partner bij Nalta.com en voortrekker van het initiatief. “Na alle positieve reacties die we hebben gekregen en nu we nog altijd niet verlost zijn van het virus, hebben wij ons sterk gemaakt voor deze speciale kersteditie. En we zijn er bijzonder trots op dat onze nationale trots Trijntje Oosterhuis haar medewerking wil verlenen.”

Missie 538 voor de Voedselbank
Mede-initiatiefnemer Danny Frietman, technologie ondernemer, kwartiermaker Tech & ICT bij de Gemeente Almere en Co-founder van o.a. GovTechNL en New Dutch Wave: “Het is echt fantastisch op hoeveel steun ons initiatief kan rekenen, o.a. van Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer, Tweede Kamerlid voor de VVD Jan Middendorp, burgemeester Femke Halsema, wethouder Saskia Bruines en wethouder Maaike Veeningen. In lijn met de kerstgedachte verbinden we het vierde VrijMiBo-concert van Trijntje Oosterhuis aan Missie 538, de decemberactie van Radio 538 om zo veel mogelijk geld op te halen voor voedselpakketten voor de Voedselbank.”

De vierde editie van het Nationale VrijMiBo concert met Trijntje Oosterhuis kan rekenen op de steun van de volgende partijen:

Brancheorganisatie Telecom Grootgebruikers (BTG)

SLTN

Huawei

Interxion

Nalta

New Dutch Wave

Over de Nationale VrijMiBo

De Nationale VrijMiBo is initieel mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband van vier brancheverenigingen en drie Nederlandse ICT-ondernemingen: BTG (Brancheorganisatie Telecom Grootgebruikers), DINL (Stichting Digitale Infrastructuur Nederland), DDA (Dutch Data Center Association), NLdigital, Nalta en Stichting New Dutch Wave. De eerste editie vond plaats op vrijdag 3 april 2020 en werd ingevuld door Jett Rebel.

Foto: Trijntje Oosterhuis (Credits: Mettina Jager Fotografie)

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!