Redactie - 28 december 2020

Amulet en IGNE slaan handen ineen en bundelen krachten

Amulet en IGNE slaan handen ineen en bundelen krachten image

Met een feestelijke digitale proost hebben Amulet en IGNE het voornemen om hun krachten definitief te bundelen gevierd. Digital agency IGNE en softwarebedrijf Amulet zetten in 2021 in op een gezamenlijke groei. Vanuit een gezamenlijke vestiging, Dotslash, in Utrecht zullen beide bedrijven dankzij de samenwerking hun portfolio van sectorspecifieke digitale innovaties verruimen. De combinatie geeft ruimte om te investeren in e-healthproducten en kan door het vergrote development team meer bedrijven met behoefte aan web- en platformontwikkeling van service voorzien.

IGNE, bekend als initiator van Kraak de Crisis en Steun de Keukens krijgt hiermee de kans om haar passie voor innovatie ook in de sociale sector uit te breiden. Oprichters van IGNE, Wiert Omta en Max Tilli treden binnen Amulet ook toe tot de directie: “Wij zochten al enige tijd naar mogelijkheden om verder te investeren in groei, nu we doorgaan in Amulet kunnen wij in één keer de benodigde stappen zetten. We zijn ervan overtuigd dat ons gezamenlijke aanbod onze positie zal versterken en de waarde die we aan onze klanten leveren verder zal verrijken."

Jeroen van Geelen, van Amulet: “Zeker bij zorg- en maatschappelijke instellingen zijn software-oplossingen niet het eerste waar zij aan denken om mensen te helpen en wij geloven dat dit een gemiste kans is. Software de kracht heeft mensenlevens te verbeteren. Met aandacht en passie ambiëren wij ontzorgende zorgapps voor zorgprofessionals te bouwen om meer van hun tijd vrij te spelen voor waar het allemaal om draait: de mensen.”

De ervaring en het expertise van Amulet in combinatie met de schaalbaarheid en kennis van IT platforms van IGNE maakt dat de gezamenlijke ambitie is om ook in de zorg tienduizenden mensenlevens te helpen beteren.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!