Witold Kepinski - 30 januari 2021

Bloomreach koopt Exponea en haalt flink kapitaal op

Bloomreach koopt Exponea en haalt flink kapitaal op image

Bloomreach, speler in commerce experience, heeft de overname aangekondigd van Exponea, aanbieder van een Customer Data and Experience Platform (CDXP).

Bloomreach kondigde ook een investering van 150 miljoen dollar aan van Sixth Street Growth om de voortdurende groei van zijn digitale commerce-ervaringsplatform ( brX ) te stimuleren.

Bloomreach's e-commerce zoek- en contentdiensten in combinatie met Exponea's best-in-class klantgegevensplatform en marketingautomatisering zullen het allereerste echt geïntegreerde product- en klantgegevensplatform creëren. Deze combinatie versnelt de uitvoeringssnelheid voor bedrijven om krachtige commerce-ervaringen te creëren, personaliseren en optimaliseren en om de omzetgroei voor zowel B2C- als B2B-merken te versnellen aldus Bloomreach.

"Ongelooflijke e-commerce-ervaringen ontstaan wanneer we een klant bereiken met precies het juiste product op het juiste moment op het juiste kanaal, en dat vereist een diepgaand begrip van producten en mensen, wat tot nu toe niet mogelijk was",  zegt Raj De Datta, ceo van Bloomreach. “Door het samenkomen van Bloomreach en Exponea wordt Bloomreach het marktleidende handelservaringsplatform in een miljardenmarkt die snel groeit. Als oplossing bevindt Bloomreach zich nu op een unieke manier op het snijvlak van marketing, commercie en AI."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!