Witold Kepinski - 01 februari 2021

NinjaRMM nu vertaald in het Nederlands

NinjaRMM nu vertaald in het Nederlands image

NinjaRMM kondigt ondersteuning voor acht nieuwe talen aan, wat het totale aantal ondersteunde talen op 12 brengt. Het product van NinjaRMM wordt nu nog toegankelijker voor IT-professionals wereldwijd.

“IT-management is tegenwoordig belangrijker dan ooit voor bedrijven, maar veel IT-professionals hadden tot nu toe slechts keus uit een beperkt aantal hulpmiddelen voor het beheer van complexe situaties”, verklaarde Sal Sferlazza, CEO van NinjaRMM. “NinjaRMM is ontwikkeld met het oog op beveiliging en biedt een optimale balans tussen gebruiksgemak enerzijds en de kracht en beveiliging anderzijds die nodig zijn om aan alle bedrijfsbehoeften te kunnen voldoen. Dankzij de toevoeging van acht nieuwe talen kunnen nieuwe internationale gebruikers nog makkelijker gebruikmaken van de mogelijkheden voor extern IT-management.”

“De nieuwe vertalingen van de producten van NinjaRMM vormen een belangrijke investering in de Europese en Latijns-Amerikaanse toekomst van het bedrijf”, zei Andre Schindler, General Manager EMEA van NinjaRMM. “NinjaRMM heeft een grote groei doorgemaakt onder Managed Service Providers en interne IT-afdelingen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die op zoek waren naar een betere oplossing. We zien een toenemende vraag in vooral Scandinavische en Zuid-Europese landen en hebben onze uitbreidingsstrategie op groei binnen deze markten geconcentreerd.”

Alle NinjaRMM-producten zullen ondersteuning voor de nieuwe toegevoegde talen bieden, waaronder Ninja Data Protection, het cloud-back-upproduct van het bedrijf, evenals de nieuwste platform-update, NinjaRMM 5.0. Klik hier als u met een gratis trial van NinjaRMM wilt beginnen.

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!