Witold Kepinski - 23 februari 2021

Copaco zet met BenQ in op draadloos presenteren

Copaco zet met BenQ in op draadloos presenteren image

Copaco breidt haar portfolio uit met professionele audio- en visuele (Pro AV) producten door een samenwerking aan te gaan met het toonaangevende BenQ. De situatie met COVID-19 zorgt voor een versnelling rondom de moderne (digitale) werkplek. Hierdoor stijgt de vraag naar digitale presentatieoplossingen voor de inrichting van vergaderruimtes enorm.

Marc Maas (foto), Teamlead Smart Solutions bij Copaco:  “De samenwerking met BenQ en de uitbreiding met professionele audiovisuele oplossingen is voor zowel Copaco als onze partners van belang. BenQ is een belangrijke speler in de markt, met de oplossingen die BenQ biedt op het vlak van samenwerken en vergaderen kunnen veel partners hun dienstverlening eenvoudig uitbreiden.

Copaco gaat zich, met haar Smart Solutions-team, specifiek richten op de oplossingen voor de educatieve en zakelijke markt. Hierbij wordt de focus onder meer gelegd op draadloos presenteren  en het Plug and Play-principe van de BenQ oplossingen. Het portfolio bestaat naast Instashow (een draadloze presentatie-oplossing) uit interactieve schermen, die onder andere digitale samenwerkings- en vergaderoplossingen mogelijk maken.’’

Complementaire match
Brandie Hsueh, directeur B2B van BenQ Benelux, is zeer verheugd over de nieuwe samenwerking met Copaco: ’’Door een samenwerking als deze kunnen we het bedrijfsleven, overheidsinstanties en financiële dienstverleners nog beter bedienen met onze producten, bijvoorbeeld met het meest gebruiksvriendelijke en veilige draadloze presentatiesysteem InstaShow. Met de jarenlange ervaring die Copaco als distributeur heeft is er een complementaire match van onze waarden en versterken wij elkaar. Om die reden hebben wij voor Copaco als partner voor de Benelux-markt gekozen.”

Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Ga dan naar https://www.copaco.com/nl-nl/benq.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Arctic Wolf BW vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!