Witold Kepinski - 01 april 2021

Robotic Process Automation specialist UiPath gaat voor beursgang

Robotic Process Automation specialist UiPath gaat voor beursgang image

Robotic Process Automation specialist UiPath gaat voor een beursgang onder de naam PATH. Dit blijkt uit een IPO aanvraagformulier dat gedeponeerd is bij de Amerikaanse beurswaakhond SEC.

Het is nog niet bekend hoeveel kapitaal UiPath wilt ophalen. UiPath heeft eerder dit jaar aangekondigd dat het een Series F-financieringsronde van 750 miljoen dollar heeft afgesloten tegen een post-money waardering van 35 miljard dollar.De ronde werd mede geleid door bestaande investeerders Alkeon Capital en Coatue. Andere terugkerende investeerders zijn onder meer Altimeter Capital, Dragoneer, IVP, Sequoia, Tiger Global en fondsen en rekeningen die worden geadviseerd door T.Rowe Price Associates, Inc.

UiPath heeft een missie om menselijke creativiteit en vindingrijkheid te ontsluiten door de Fully Automated Enterprise mogelijk te maken en werknemers te versterken door middel van automatisering.

Het automatiseringsplatform is ontworpen om de manier waarop mensen werken te transformeren, door klanten een robuuste set mogelijkheden te bieden om automatiseringsmogelijkheden te ontdekken en automatiseringen op te bouwen, te beheren, uit te voeren, te meten en te besturen tussen afdelingen binnen een organisatie aldus UiPath.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!