Redactie - 28 april 2021

HP lanceert slim printing systeem: HP+

HP lanceert slim printing systeem: HP+ image

HP introduceert HP+, een slim printsysteem, ontworpen voor consumenten en kleine bedrijven. In deze tijd is de vraag naar printen hoog (+6% NPD/GFK), gedreven door miljoenen mensen die vanuit huis leren en werken. Daarom moderniseert HP de hedendaagse printervaring met HP+ en maakt daarmee printen veiliger, productiever en duurzamer dan ooit. "HP+ is een fundamentele verschuiving in de printervaring", zegt Hans van Barel, Category Manager Printing Benelux bij HP Inc. "We hebben onze beste printinnovaties samengebracht in één, slim systeem voor consumenten en kleine bedrijven. HP+ combineert printers, een Instant Ink-abonnement en de beste print app."

Consumenten en kleine bedrijven hebben volgens HP tegenwoordig hogere verwachtingen van apparaten om aan hun uitgebreide behoeften te voldoen. Bovendien is 70% van de consumenten van mening dat slimme technologie het leven gemakkelijker maakt. Met het nieuwe HP+ cloud-gebaseerd ecosysteem kunnen consumenten en kleine bedrijven op een veilige manier verbonden blijven met exclusieve en nieuwe functies:

Nieuwe Cloud Resiliency detecteert en herstelt automatisch connectiviteitsproblemen.

Nieuwe Smart Security-monitoring helpt malware-aanvallen detecteren en voorkomen.

Nieuwe Native in-OS printen vanaf vrijwel elke locatie op elk apparaat, onafhankelijk van het netwerk.

De nieuwe ‘Private Pickup’-functie maakt het mogelijk om nu af te drukken en later op te halen wanneer je bij de printer bent.

Het nieuwe Smart Dashboard helpt zowel consumenten als kleine bedrijven hun printer te beheren op één handige plek, een centraal dashboard

Laserjet 

HP+ wordt voor het eerst gelanceerd met de nieuwe HP LaserJet M200 Series, HP Deskjet Plus 4100, Envy PRO 6400, winnaars van de Rod Dot design award. Evenals de HP OfficeJet Pro 8000e en 9000e Series, DeskJet 2700e Series en ENVY 6000e Series.

Om HP's hoogste kwaliteit, meest betrouwbare en duurzame printervaring te bieden - werken HP+ smart printers alleen met originele HP-inkt en toner, moet de printer steeds verbonden zijn met het internet en de moet de gebruiker een HP-account aanmaken.

Instant Ink-abonnement

HP Instant Ink is een maandelijks abonnement, afgesteld op het aantal geprinte pagina’s en met een en slimme bezorging waarbij cartridges alleen worden verstuurd als je inkt of toner bijna op is. Met een Instant Ink-abonnement kunnen consumenten tot 50% HP inkt en toner besparen.

In 2020 groeide de e-commerceverkoop wereldwijd met meer dan 16,5%. Dit kwam niet alleen door de behoefte aan online winkelen, maar ook door het vertrouwen van consumenten in de bezorgeconomie. HP Instant Ink groeide dan ook jaar-op-jaar met 60%, met een bereik van meer dan negen miljoen abonnees wereldwijd. Met HP+ ontvangen klanten zes maanden lang printen met Instant Ink.

Smart App

Naast de behoefte aan cloud-gebaseerde oplossingen en handige abonnementen - zijn consumenten en kleine bedrijven ook steeds meer gaan vertrouwen op de beschikbaarheid van mobiele apparatuur. Met de HP Smart App, die maandelijks meer dan 48 miljoen actieve gebruikers heeft, kunnen klanten vanaf vrijwel elke locatie printen en scannen.

Samen naar een duurzame toekomst

Ten slotte vinden 3 van de 4 consumenten duurzaamheid belangrijk bij de aankoop van een printer. Met HP+ bouwen we voort op onze inzet voor een bosvriendelijke toekomst door zero-ontbossing te stimuleren en cartridges in een gesloten circuit te recyclen:

Met de nieuwe functie Forest First investeert HP in het herstel en behoud van gezonde bossen. Door HP+ te gebruiken draagt elke afdruk bij tot de investeringen die HP doet in deze duurzame projecten.

Met Instant Ink recyclet HP gebruikte inktcartridges om er nieuwe van te maken.

Prijzen en beschikbaarheden

Op dit moment is de HP OfficeJet Pro 8000 & 9000 serie beschikbaar en vanaf mei verrijken we het HP+ portfolio met de HP DeskJet en Envy HP+ printers. In juni volgt de nieuwe Mono LaserJet line-up, een hoogwaardige, compacte zwart-wit laserprinter die sneller dubbelzijdig print dan elk ander apparaat in zijn klasse.

Meer informatie over HP+ is te vinden op https://www8.hp.com/nl/nl/printers/hp-plus.html.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!