Redactie - 28 april 2021

Drinkwaterbedrijf Oasen gunt Protinus IT aanbesteding Reseller ICT licenties

Drinkwaterbedrijf Oasen gunt Protinus IT aanbesteding Reseller ICT licenties image

Door de gunning aan Protinus IT heeft drinkwaterbedrijf Oasen een reseller gecontracteerd die tijdens de gehele contractperiode zorg draagt voor het leveren van ICT licenties (non-Microsoft) tegen scherpe tarieven. De scope van deze opdracht bestaat uit het leveren van licenties vanuit de huidige Installed Base (non-Microsoft) en op verzoek van Oasen kunnen hier aanvullende licenties aan worden toegevoegd.

Eén van de specifieke eisen binnen deze aanbesteding is het beschikbaar stellen van een online portal die Oasen up to date inzage verschaft in alle licenties met de hierbij behorende looptijden. Met behulp van deze portal wil Oasen proactief worden geïnformeerd over de afloopdata van licentieovereenkomsten, met hierbij de vraag of er verlengd moet worden én met welke aantallen. Protinus IT stelt deze service voor Oasen en elke andere klant gratis beschikbaar door haar unieke aanbod van maatwerk portals.

Deze raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van 12 maanden met een mogelijkheid tot verlenging van twee maal een periode van telkens 24 maanden. Hierdoor heeft de raamovereenkomst een maximale looptijd van een periode van 60 maanden.

Oasen is het drinkwaterbedrijf in het Groene Hart van Nederland en maakt op een duurzame wijze drinkwater voor 790.000 inwoners in het oosten van Zuid-Holland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!