Witold Kepinski - 01 mei 2021

UWV gunt mantelovereenkomst inzet externe IT-capaciteit wederom aan Between

UWV gunt mantelovereenkomst inzet externe IT-capaciteit wederom aan Between image

Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) heeft Between geselecteerd als één van de vijf partijen voor het ter beschikking stellen van kwalitatief goede tijdelijke professionals in informatievoorziening (IV), oftewel IT-specialisten. Vanaf 19 april 2021 heeft Between de taak geschikte kandidaten te werven, te pre-selecteren en aan te bieden. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de bijbehorende afhandeling van de administratie, contracten en financiën. De verwachte behoefte van UWV aan IV-professionals wordt qua waarde per jaar geschat op 36 miljoen euro.

UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doen ze als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Vervolg succesvolle bestaande relatie
Between heeft twintig jaar ervaring met werven en selecteren van externe IV-professionals, zowel zzp’ers als professionals in dienst van toeleveranciers, bij grote overheidsorganisaties. Een voor de opdrachtgever aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding is daarbij gewaarborgd. UVW maakt al vier jaar gebruik van deze dienstverlening. Vincent van der Mark, CFO van Between zegt hierover: “In de afgelopen jaren hebben wij IV-professionals aan UWV geleverd, die aantoonbaar beschikken over up-to-date kennis en vaardigheden behorende bij het vakgebied van de opdracht en deze kennis en vaardigheden effectief toepassen. We zetten vol trots en energie onze dienstverlening voor deze opdrachtgever voort.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!