Redactie - 03 mei 2021

The Future of Business Technology Leaders of Innovation van start

The Future of Business Technology Leaders of Innovation van start image

De vierde editie van The Future of Business Technology / Leaders in Innovation, met dit jaar een focus op ‘Data & AI’, is op 3 mei van start gegaan. In een reeks interviews en talkshows met thought leaders op het gebied van innovatie, publiceren de platformen Dutch IT-channel en Executive People in samenwerking met Rocking Robots inspirerende interviews, video’s en andere content. Deze artikelen zullen tevens worden gebundeld in een magazine dat op 17 juni zal uitkomen.

Marco van der Hoeven, Manager Content CxO bij Dutch IT Channel: “Na drie succesvolle edities staat de vierde The Future of Business Technology in het teken van Data & AI. Deze technologie raakt meer dan ooit de hele maatschappij, van mensen en bedrijven tot overheid en zorg. Tegelijk biedt het organisaties ongekende kansen om te innoveren en toekomstbestendig te blijven.“

Dutch IT Studio Talkshows

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief Dutch IT Channel: “De artikelen van het project Future of Business Technology zijn vanaf 3 mei te vinden op dutchitchannel.nl/fobt. Deze speciale sectie is naast www.dutchitchannel.nl ook beschikbaar op www.executive-people.nl. Naast de geschreven interviews zullen ook een aantal ‘Leaders of Innovation’ aan het woord komen in een reeks Dutch IT Channel Studio Talkshows. Deze worden onder leiding van moderator Danny Frietman vanaf augustus zowel online als in de Dutch IT Channel Studio opgenomen.”

CIO Innovatie Panel

Het Future of Business Technology wordt in oktober afgesloten met een event. Rob de Kleijnen, directeur-uitgever Dutch IT Channel: “Op 7 oktober staat het thema data & AI centraal tijdens het event Future of Business Technology, ‘Leaders of innovation' dat zal plaatsvinden in Pathé theater Leidsche Rijn in Utrecht, onder de dan geldende COVID-19 regels. Onder leiding van dagvoorzitter en moderator Danny Frietman zijn er diverse interessante keynotes, van onder andere Gartner analist Pieter den Hamer, die de laatste trends rond Data en AI belicht. Danny Frietman gaat in een CIO Innovatie panel in gesprek met IT-leiders waaronder Vopak CIO Leo Brand en CBR CIO Bob van Graft. Verder zal Irakli Beridze, directeur van het United Nations Interregional Crime and Justice Research Institute (UNICRI) ingaan op de manier waarop criminelen gebruik maken van AI. We belichten ook Nederlandse AI innovaties met sprekers van onder andere Techleap.nl De definitieve agenda van het event wordt binnenkort bekend gemaakt op dutchitchannel.nl/fobt.”

Het afsluitende event is uitsluitend toegankelijk voor IT decision makers. Inschrijven kan vanaf juni 2021.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!