Witold Kepinski - 09 juni 2021

NetApp tweakt hybrid cloud portfolio met nieuwe ONTAP data services

NetApp tweakt hybrid cloud portfolio met nieuwe ONTAP data services image

NetApp, een cloud-gestuurd, datacentrisch softwarebedrijf, heeft een nieuwe release onthuld van zijn ONTAP-software die dataservices op locatie en in de cloud mogelijk maakt, evenals een reeks portfolio-updates die gebruikmaken van ONTAP om een flexibele basis voor hybride cloud te bieden, gegevensbeheer in on-premises en cloudomgevingen te verenigen en het gebruik en gebruik van hybride cloudservices te vereenvoudigen.

Als een aanbieder van hybride cloudoplossingen die native integratie met public cloud omgevingen biedt, verenigt NetApp het beheer van on-premises en openbare cloudomgevingen en biedt het nieuwe manieren om dataservices te gebruiken en te gebruiken die het voor ondernemingen gemakkelijker maken om hun data aan het werk – waar en wanneer ze het nodig hebben.

De nieuwste verbeteringen aan NetApp's hybride cloudportfolio en ONTAP data services omvatten:

Flexibele basis voor hybride cloud
Ondernemingen moeten hun IT-omgevingen moderniseren om hybride cloudactiviteiten mogelijk te maken. NetApp werkt zijn fundamentele oplossingen bij om deze beter te ondersteunen:

FlexPod: de volgende generatie van het wereldwijd vertrouwde geconvergeerde infrastructuurplatform van NetApp en Cisco biedt een betere basis voor hybride cloud met de flexibiliteit om al uw moderne workloads uit te voeren en te beheren. Nieuwe mogelijkheden zijn onder meer intelligente plaatsing van applicaties op locatie en in de cloud, geautomatiseerde hybride cloudgegevensworkflows en de mogelijkheid om FlexPod te gebruiken als een volledig beheerde, cloudachtige service.
NetApp StorageGRID: de 11.5 release van NetApp's zeer schaalbare object store ondersteunt nu data-encryptie met behulp van extern sleutelbeheer, biedt compliance en ransomwarebescherming met S3-objectvergrendelingen en levert betere prestaties met intelligente load balancing.

Simple, Unified Data Management Across Hybrid Cloud Environments
Het beheren van gegevens en applicaties in hybride cloudomgevingen kan een enorme uitdaging zijn - ondernemingen hebben een eenvoudige, gestandaardiseerde aanpak nodig. NetApp centraliseert databeheer in de hybride cloud om dingen eenvoudiger te maken. NetApp Cloud Manager en verbeterde multicloudbeheerservices automatiseren ONTAP-dataservices om applicatiemigratie, disaster recovery, dataprotectie, governance en compliance te vereenvoudigen. Daarnaast stelt NetApp Astra, een applicatiebewuste dataservice voor Kubernetes, klanten in staat om stateful applicaties te beheren, beschermen en migreren in Google Cloud, Microsoft Azure – en nu on-premises.

Cloud-centrische financiële flexibiliteit en operationele eenvoud
Organisaties willen dezelfde financiële en operationele elasticiteit die ze krijgen van de cloud in hun datacenter, met de vrijheid om workloads gemakkelijk en veilig te verplaatsen en te beheren in hybride en openbare cloudomgevingen. Het nieuwe NetApp Keystone Flex-abonnement bij Equinix biedt klanten de mogelijkheid om Keystone-dataservices in Equinix International Business Exchange (IBX) te implementeren voor toegang met lage latentie tot meerdere clouds – zonder dat ze hun data naar de cloud hoeven te verplaatsen. Het Keystone Flex-abonnement bij Equinix wordt door NetApp als uniek abonnement geleverd.

"Het Keystone Flex-abonnement van NetApp bij Equinix biedt op unieke wijze een flexibel, on-demand opslagalternatief voor traditionele capex-infrastructuurinvesteringen", zegt Royce Thomas, senior vice president, strategische allianties en wereldwijd accountbeheer bij Equinix. "Met dit aanbod kunnen wereldwijde bedrijven hun data naast de cloud hosten en Equinix Fabric gebruiken om verbinding te maken met serviceproviders, waarbij ze profiteren van gecentraliseerd hybride cloudgegevensbeheer in alle grote public clouds."

"Een hybride cloudstrategie is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat organisaties gelijke tred kunnen houden met de groei en complexiteit van gedistribueerde gegevens en applicaties, kunnen gedijen in het licht van onzekerheid en effectief kunnen concurreren in de digitale economie", zegt Kim Stevenson, senior vice president en algemeen manager, fundamentele dataservices business unit bij NetApp. “NetApp is gespecialiseerd in het helpen van ondernemingen in elke fase van hun digitale transformatie om hybride cloudstrategieën en -technologieën te implementeren die hen helpen voorop te blijven lopen.”

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!