Redactie - 07 juli 2021

Nomineer een van jouw klanten of collega's voor de BTG Awards 2021

Nomineer een van jouw klanten of collega's voor de BTG Awards 2021 image

Verdient een van jouw collega’s of klanten de award voor ICT/Telecom Manager van het Jaar 2021? Of ken jij een Young Professional die een zichtbare rol heeft gespeeld in een bedrijfskritisch ict/telecomproject en daarvoor de award verdient? Dan kun je nu een kandidaat nomineren. Wellicht kan jij diegene op 3 november feliciteren.

Middels het inschrijfformulier kun je een kandidaat nomineren. De uitreiking van de BTG Awards vindt traditiegetrouw plaats tijdens het BTG Business Event op 3 november in Huis ter Duin te Noordwijk. Je kunt mensen nomineren in de categorie:

  • ICT/Telecom Manager van het Jaar 2021
  • BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2021 Categorie: “Gebruikers”
  • BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2021 Categorie: “Leverancier”

De BTG Award is bedoeld voor ICT- en telecommanagers en young professionals die ofwel een bedrijfskritisch telecomproject zelfstandig en met succes hebben afgerond, ofwel in de afgelopen jaren op het gebied van innovatieve communicatietechnologie uitzonderlijke prestaties voor hun organisatie en/of klanten hebben geleverd. Het is inmiddels een traditie dat tijdens het jaarlijkse BTG Business Event er awards worden uitgereikt.

Meer informatie over de verschillende profielen kun je vinden op de BTG website. Een vakkundige jury zal zich op 3 november buigen over de genomineerden en besluiten wie er met een award vandoor gaat. Ken jij iemand die de award écht verdiend? Nomineer diegene dan nu!

 

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!