Witold Kepinski - 08 juli 2021

Pax8 neemt Resello over

Pax8 neemt Resello over image

De Amerikaanse cloud services aanbieder Pax8 heeft de overname aangekondigd van Resello, een Nederlandse distributeur uit Zwolle van cloudservices die gespecialiseerd is in het begrijpelijk maken, verkopen en beheren. De overname stelt Pax8 in staat uit te breiden naar meer dan 40 landen in heel Europa en stelt zijn snelgroeiende partnerbasis in staat om de digitale transformatie wereldwijd te versnellen.

"Digitale transformatie is nog nooit zo urgent geweest en we helpen partners de voordelen, waarde en impact voor bedrijven te realiseren", zegt John Street, Chief Executive Officer bij Pax8. "De overname stelt ons in staat om onze aanwezigheid op internationale markten te blijven uitbreiden, lokale ondersteuning toe te voegen en de acceptatie van de cloud wereldwijd te versnellen en op te schalen."

Resello, gevestigd in Nederland, met een regionaal kantoor in Duitsland, heeft een robuust cloudservicebedrijf opgebouwd in meer dan 40 Europese landen en ondersteunt partners in 15 talen. Het bedrijf is een geautoriseerde Microsoft CSP Indirect Provider en distributeur van cloudservices met een groeiend aantal cloudservices beschikbaar in oplossingsgebieden zoals de moderne werkplek, cyberbeveiliging en infrastructuur.

Gedeelde visie
"Als snelgroeiende, krachtige organisatie met een gedeelde visie op het versnellen van cloudgroei in de IT-markt, zijn we enthousiast over de overname van Pax8", zegt Harald Nuij (foto), Managing Director bij Resello. “Deze afstemming biedt ons meer middelen om de uitdagingen op te lossen waarmee onze partners in het digitale tijdperk worden geconfronteerd, zodat ze beter kunnen automatiseren, waarde kunnen toevoegen en nieuwe groeitrajecten kunnen bereiken. Samen kunnen we onze partnerbasis uitbreiden en beschikken we over de technologie en middelen om te voldoen aan de groeiende marktvraag naar enterprise-grade cloudoplossingen.”

Street vervolgde: "We zijn verheugd om het Resello-team te verwelkomen en kijken uit naar het ongelooflijke werk dat we samen zullen doen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!