Redactie - 24 augustus 2021

Laatste kans: schrijf je nu in voor de Dutch BI & Data Science Award 2021

Op donderdag 9 december 2021 wordt voor de 11e keer de Dutch BI & Data Science Award feestelijk uitgereikt. Schrijf je nu online in want de officiële inschrijvingstermijn sluit al op 31 augustus aanstaande.

Na alle moeilijk te verteren overheidsmaatregelen snakken veel mensen weer naar gewoon sociaal, menselijk contact. Netwerken, vakgenoten ontmoeten, ervaringen uitwisselen en nieuwe inspiratie en contacten opdoen. Kortom: back to business.

Passionned Group biedt al sinds 2005 een inspirerend platform voor intelligente organisaties die zich willen onderscheiden en profileren. Organisaties die enthousiast willen vertellen over een project, klant of oplossing waar ze trots op zijn. Met open vizier. Via de Dutch BI & Data Science Award kunnen deze ambitieuze organisaties de (h)erkenning krijgen voor alle inspanningen die ze hebben geleverd.

Deel je succesverhaal

Een innovatief project met maatschappelijke impact, een revolutionair, algoritmegedreven systeem om klanten optimaal te bedienen, een bedrijfskritieke implementatie, een baanbrekende procesverbetering of “gewoon” een voorspellend model om met KPI’s (bij) te sturen. Organisaties zoals fietsenwinkel.nl, Veiligheidsregio NHN, Brandweer Amsterdam-Amstelland, Coolblue en Ahold wisten de jury van de Dutch BI & Data Science Award de afgelopen jaren te overtuigen. Met hun succesverhalen kwamen ze respectievelijk als winnaars uit de bus.

Datagedreven werken of agile werken in multidisciplinaire teams maakt werken leuker, spannender en bevredigender. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat klanten en burgers beter worden bediend, zo blijkt onder meer uit de ervaringen van associates binnen de adviespraktijk van Passionned Group. Maar ook de beschreven praktijkvoorbeelden in het boek Datacratisch werken, uitgegeven door Passionned Publishers, wijzen allemaal in dezelfde richting. Medewerkers die met passie hun werk doen en managers met een visie die hen de ruimte én het succes gunnen, zijn goud waard.

Klik hier voor meer informatie en geef je op, want de inschrijvingstermijn sluit al op 31 augustus aanstaande.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!