Witold Kepinski - 25 augustus 2021

Gartner belicht toppers in Unified Endpoint Management Tools

Gartner belicht toppers in Unified Endpoint Management Tools image

Onlangs is het 2021 Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management Tools gepubliceerd. 'Leiders' zijn Microsoft (toppositie) en VMware. Ivanti is de enige 'Visionaries' speler. IBM is de enige 'Challenger'. 'Niche' spelers zijn Matrix42, Citrix, Blackberry en ManageEngine.

Unified Endpoint Management (UEM)-tools combineren het beheer van meerdere typen endpoints in één console. UEM-tools voeren de volgende functies uit: Configureren, beheren en bewaken van iOS, Android, Windows 10 en macOS, en het beheren van sommige Internet of Things (IoT) en draagbare eindpunten.

Gartner Magic Quadrant rapporten zijn het resultaat zijn van grondig, op feiten gebaseerd onderzoek in specifieke markten, dat een duidelijk beeld geeft van de relatieve posities van de aanbieders in markten met een hoge groei en waarin de differentiatie van aanbieders onderscheidend is.

Aanbieders worden gepositioneerd in vier kwadranten: Leaders, Challengers, Visionaries en Niche Players. Het onderzoek helpt om het meeste uit de marktanalyse te halen, afgestemd op de unieke zakelijke en technologische behoeften van een organisatie.

Ontvang hier een gratis exemplaar van het Magic Quadrant rapport.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!