Witold Kepinski - 06 september 2021

Tellow moederbedrijf Ageras Group koopt Zervant

Tellow moederbedrijf Ageras Group koopt Zervant image

Ageras Group, het moederbedrijf van Tellow, kondigt een overname aan van het Europese softwarebedrijf Zervant en voegt daarmee een nieuw product toe aan het groeiende softwarepakket voor kleine bedrijven.

Zervant heeft ruim 40 medewerkers, die zich allemaal richten op het maken van Europa's beste facturatie software. Tellow is een geautomatiseerd boekhoudprogramma, opgericht in 2016 als venture van Rabobank, dat speciaal is ontworpen voor microbedrijven en zzp’ers. Het fintech-bedrijf is een one-stop-shop voor alle financiële zaken voor zelfstandig ondernemers, zodat zij zich zonder zorgen kunnen richten op ondernemen.

Deze nieuwe overname is de volgende stap in de succesvolle buy-and-build strategie van Ageras. Na een recente overname van salarissoftware Salary en een investeringsronde van 73 miljoen dollar, heeft Ageras Group nu in totaal meer dan één miljoen gebruikers.

Tellow zal de de Nederlandse activiteiten van Zervant verder voortzetten en de bestaande propositie voor zzp’ers en kleine bv’s verder uit te breiden.

Comstor BW 11 tm 17 dec 2023 SLTN Vierkant
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!