Witold Kepinski - 08 september 2021

Trans-iX neemt belang in Performancesupport.eu

Trans-iX neemt belang in Performancesupport.eu image

Trans-iX, een IT-dienstverlener die zich richt op bedrijfskritische technologische infrastructuur omgevingen, maakt bekend dat het een belang heeft genomen in Performancesupport.eu. Deze nieuwe samenwerking past in het streven van de organisatie om innovatieve concepten en oplossingen te ondersteunen.

De digitale ondersteuning van Performance Support helpt met een allround data-communicatiesysteem en met virtuele assistenten & experts (bots) om het beste uit medewerkers, teams en organisatie te halen. Een eerste gezamenlijk project wordt op dit moment in de onderwijssector geïnitieerd. De nieuwe applicatie is volledig geïntegreerd met MS-office 365 en levert daardoor voor gebruikers zowel de veiligheidsgarantie van Microsoft als die van Trans-iX.

Diederik Wennekes, mede-eigenaar Trans-iX: “Als organisatie streven wij altijd naar de optimale support voor professionals. Dit streven is ook duidelijk aanwezig bij het team van Performance Support. De ondersteuning van Performance Support stelt organisaties in staat om op een andere manier te denken en handelen. Deze ondersteuning en advies zijn uniek door de combinatie van menselijkheid en techniek. Gezamenlijk streven wij ernaar om de menselijke maat terug te brengen in de techniek. Wij zetten digitale tools in om mensen optimaal te ondersteunen.”

“In onze zoektocht naar een partij die op hoog beveiligingsniveau kan omgaan met vertrouwelijke gegevens en innovatieve slagkracht bezit, kwamen wij in contact met Trans-iX. Het was een directe match. Wij streven ernaar om gevoelige data van externe en interne relaties zo goed mogelijk te beschermen, ook daarin ondersteunen wij onze klanten. Door gebruik te maken van de hosting van Trans-iX en hun visie op dataverwerking slagen wij in dit streven.” Aldus Roland van Roermund, oprichter van Performance Support.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!