Wouter Hoeffnagel - 08 oktober 2021

Cohesity sluit zich aan bij Dutch Cloud Community

Cohesity sluit zich aan bij Dutch Cloud Community image

Leverancier van next-gen multicloud datamanagementoplossingen Cohesity voegt zich bij de Dutch Cloud Community. Het bedrijf wordt een van de supporting organizations van de vereniging voor Nederlandse aanbieders van hosting-, cloud- en internetdiensten.

Simon Besteman (foto), Managing Director Dutch Cloud Community: “Cohesity is een leider op het gebied van cloudgegevensbeheer en zeker ook een innovator. Daarom is Cohesity een welkome aanvulling op ons ondersteunende netwerk en brengt het ons, en onze leden, belangrijke kennis en informatie. We zullen een reeks evenementen voor leden organiseren, waaronder webinars, nieuwsbrieven, rapporten en enquêtes die we in gezamenlijkheid uitvoeren. We zijn er trots op dat Cohesity zich bij ons voegt als een van onze supporting organizations. Deze supporters zijn essentieel. Samen zorgen we ervoor dat we onze leden zoveel mogelijk toegevoegde waarde bieden en het interessante netwerk laten groeien.”

Mark Adams, Regional Director NEUR: “Cohesity is verheugd om zich als supporting organization aan te sluiten bij de Dutch Cloud Community. We werken graag samen met de cloudgemeenschap om ofwel een door de klant beheerde oplossing aan te bieden, of *onze Cohesity-beheerde SaaS-implementatie, of, zoals sommige organisaties de voorkeur geven, een mix van beide aanbiedingen. Samen met deze community zullen we serviceproviders helpen om silo's te consolideren en de kracht van data te ontketenen en winstgevende groei te stimuleren voor cloud- en managed services-platforms.”

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!