Witold Kepinski - 23 oktober 2021

TIE Kinetix ondergaat rebranding

TIE Kinetix ondergaat rebranding image

TIE Kinetix, speler in digitalisering van de supply chain, kondigt aan dat zij officieel een rebranding hebben doorgevoerd om de voortdurende groei van hun cloud-gebaseerde supply chain platform, FLOW Partner Automation, te ondersteunen. Als visuele weerspiegeling van de aangescherpte focus van het bedrijf, heeft TIE Kinetix een nieuw logo en website geïntroduceerd om hun positie als leider in purchase-to-pay en order-to-cash automatisering beter te presenteren.

Na de verkoop van de demand generation business in het afgelopen jaar heeft TIE Kinetix onmiddellijk het productaanbod op hun website teruggeschroefd. TIE Kinetix heeft er echter voor gekozen een volledige rebranding tot op heden uit te stellen om een naadloze overgang voor klanten, partners en medewerkers mogelijk te maken.

Tegenwoordig richt TIE Kinetix zich uitsluitend op het helpen van organisaties bij het bereiken van 100% digitalisering van de supply chain met FLOW. Het nieuwe logo weerspiegelt deze aangescherpte focus door het weglaten van de tekst die verwijst naar diensten die niet langer worden aangeboden. Daarnaast wordt het ondersteund door de nieuwe website die gekenmerkt wordt door duidelijke taal en een modern design, in lijn met de filosofie dat documentuitwisseling eenvoudig moet zijn.

"Met een versterkte focus en minder producten om te ontwikkelen en te onderhouden, gaan we voortdurend vooruit," zegt Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. "Sinds de verkoop van onze demand generation business hebben we een beter beeld van onze FLOW-klanten en is de ontwikkeling op een nieuw hoogtepunt. We hebben veel vooruitgang geboekt aan de achterkant, en daar zijn we trots op. We moesten een rebranding doorvoeren om onze klanten en de rest van de wereld te laten zien wie we zijn, wat we doen en waarom we dat doen."

FLOW is geschikt voor iedereen, overal. Het is een ''one-size-fits-all'' platform dat bedrijven en overheidsinstanties in staat stelt om verbinding te maken met handelspartners over de hele wereld en controle te krijgen over hun cash flows in real-time.

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!