Witold Kepinski - 25 oktober 2021

Microsoft neemt Clear Software over

Microsoft neemt Clear Software over image

Microsoft neemt Clear Software over om de connectiviteit met registratiesystemen te verbeteren zo meldt het bedrijf in een blog namens Stephen Siciliano, Partner General Manager voor Microsoft Power Automate.

Siciliano meldt: "Organisaties zijn afhankelijk van hun bedrijfsapplicaties om naadloos te werken in veel verschillende systemen en datastores. Klanten moeten weten dat hun meest kritieke bedrijfsprocessen zijn gebouwd om het werken met deze systemen en datasets te optimaliseren, hoe complex het proces ook wordt. Klanten zullen profiteren van een sterkere Microsoft Power Platform- integratie met externe systemen. Microsoft kondigt aan dat we Clear Software hebben overgenomen. Clear Software biedt iPaaS- en bedrijfsprocesoplossingen met sterke connectiviteit met SAP en Oracle. De API-toegang en systeemkennis van Clear Software zullen de integratie van Microsoft Power Platform met externe systemen versterken en de manier waarop klanten gebruikmaken van gegevens en processen die zich buiten de first-party services van Microsoft bevinden, versnellen."

Hij meldt verder: "We willen het voor klanten gemakkelijker maken om verschillende systemen te integreren wanneer ze zakelijke applicaties bouwen met Microsoft Power Platform. De Clear Software-integraties maken het een meer naadloze ervaring om Power Apps en Power Automate te gebruiken om zakelijke applicaties en automatiseringen te bouwen over complexe systemen zoals SAP en Oracle. Het wordt geleverd met meer dan 100 vooraf gebouwde abstracties over deze systemen en kan worden aangepast in de gebruikersinterface om de unieke behoeften van elke organisatie te ondersteunen. We zullen meer met klanten delen over hoe ze in de toekomst toegang kunnen krijgen tot de nieuwe mogelijkheden. We werken continu aan het verbeteren van onze connectoren en integratie van systemen van derden in Microsoft Power Platform en kijken ernaar uit om deze updates met klanten te delen."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!