Redactie - 02 november 2021

Infradata wijzigt naam in Nomios

Infradata wijzigt naam in Nomios image

Infradata heeft zijn naam veranderd in Nomios. Onder de vlag van de Nomios Group zetten alle Infradata-bedrijven in België, Duitsland, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk de komende jaren in op verdere groei in Europa. De naamsverandering markeert volgens het bedrijf de transformatie die het naar eigen zeggen ondergaat. Infradata begon 17 jaar geleden als netwerk integrator en is sindsdien ook uitgegroeid tot een cyber security expert.

Nieuwe kantoren en overnames zorgden voor internationale uitbreiding en groei. Het bedrijf zag zijn omzet met 30 procent per jaar groeien tot 250 miljoen euro en telt inmiddels ruim 500 medewerkers, verspreid over twintig vestigingen. Het levert cyberbeveiligings- en netwerkdiensten aan meer dan 2.500 klanten wereldwijd, waaronder veel grote ondernemingen, tier-1 serviceproviders, openbare instellingen, datacentra en cloudproviders. Nomios is langdurig strategische partner van de belangrijkste leveranciers in de branche, zoals Palo Alto Networks, Juniper Networks, F5 Networks, Cisco, Vectra AI, Fortinet, Cybereason, en anderen.

De focus van Nomios blijft hetzelfde: een vertrouwde partner zijn in samenwerking met klanten en leveranciers om de best mogelijke oplossingen en diensten te creëren als het gaat om cyberbeveiliging en netwerkinfrastructuur. Omdat de digitalisering van de samenleving en de economie de afgelopen jaren in een stroomversnelling is geraakt, zijn die oplossingen en diensten volgens Nomios belangrijker dan ooit. Veel van de klanten van het bedrijf maken deel uit van de vitale digitale infrastructuur en vertrouwen op Nomios voor het beheren en bewaken van hun netwerken.

Ad Scheepbouwer, voormalig CEO van onder meer KPN en TNT, is vorig jaar benoemd tot Non-Executive Chairman van de Raad van Bestuur. Sébastien Kher is CEO van de Nomios Group.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 SLTN Vierkant
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!