Redactie - 02 november 2021

Equinix vereenvoudigt gebruik van Kubernetes op Bare Metal

Equinix vereenvoudigt gebruik van Kubernetes op Bare Metal image

Equinix heeft aangekondigd dat het zijn ecosysteem van technologieën en partneroplossingen uitbreidt die de implementatie en het beheer van Kubernetes op Equinix Metal ondersteunen. Als standaard voor hybride en multicloud-workloads helpt Kubernetes organisaties volgens Equinix bij het beheren en schalen van hun applicaties in elke infrastructuur. De uitgebreide ondersteuning voor Kubernetes-oplossingen op Equinix Metal maakt het volgens het bedrijf voor meer dan 10.000 Equinix-klanten gemakkelijker om applicaties naar de edge te verplaatsen. Zo bevinden zij zich dichter bij de clouds, gebruikers, netwerken en partners die het belangrijkst zijn voor hun onderneming.

Kubernetes is volgens Equinix de go-to deployment fundering voor nieuwe en evoluerende applicaties. Hoewel Kubernetes in eerste instantie tot ontwikkeling kwam in de publieke cloud bij developer-first bedrijven, maken spelers in alle sectoren er volgens Equinix steeds meer gebruik van om hun activiteiten naar de edge te versnellen en complexe hybride en multicloud-infrastructuren te beheren. Het aanbieden van ondersteuning voor Kubernetes op Equinix Metal via een grote verscheidenheid aan partners helpt volgens Equinix wereldwijde klanten sneller te bewegen met behoud van flexibiliteit.

Equinix breidt zijn Kubernetes ecosysteem uit om bedrijven te helpen hybride multicloud implementaties op wereldwijde schaal te vereenvoudigen. Met volledig gedocumenteerde en geteste partneroplossingen van Elastic Kubernetes Service (EKS) Anywhere, Google Cloud's Anthos, Mirantis Container Cloud, SUSE Rancher en K3s, Canonical Kubernetes, IBM Cloud Satellite, Platform9, Rafay en anderen, hebben bedrijven zowel de keuze als de stabiliteit die volgens Equinix nodig is om voordeel te creëren met hun digitale infrastructuur.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!